B2Bife 2023 Evenimente

Ce va expune Wood-Mizer la BIFE-SIM 2023

Wood-Mizer, producătorul de utilaje pentru prelucrarea primară și secundară a lemnului, va fi prezent între 21 și 24 Septembrie la expoziția BIFE  2023 de la București. Va avea un stand interior unde va prezenta noutățile Wood-Mizer în materie de utilaje pentru prelucrarea secundară a lemnului.

Wood-Mizer va fi prezentă la BIFE-SIM cu echipamente pentru prelucrarea lemnului versatile, eficiente, compacte și accesibile. 
  • NOU! MP280 Mașină de rindeluit/profilat pe patru fețe pentru realizarea produselor finite din lemn, precum scânduri pentru pardoseli, profile, plinte decorative, panouri, tâmplărie pentru ferestre și uși, elemente pentru mobilă și multe altele.
  • NOU! MS750 Circular cu masă mobilă pentru dimensionarea și tăierea precisă a plăcilor de lemn și din fibre de lemn
  • MP360 Cea mai populară mașină de rindeluit/profilat pe patru fețe
  • MR200 Fierăstrău multilamă cu doi arbori, echipat cu până la 12 pânze circulare pe fiecare arbore pentru o productivitate ridicată

Wood-Mizer, atât la nivel european și mondial cât și în România, a fost și va fi o firmă orientată către nevoile clienților și cu o empatie care nu cred că se găsește la multe companii. Așa ni se pare nouă normal” ne-a declarat Adrian Echert, director Wood-Mizer România. “Ne bucurăm că putem colabora și puteți să vă bazați că în Wood-Mizer România veți avea cel mai potrivit partener pentru tot ce ne va rezerva restul din 2023 și anul 2024 pentru că avem cei mai de bază profesioniști pregătiți să vă ajute.” 

BIFE-SIM 2023 este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene. Este cel mai important eveniment al anului din Industria Lemnului și reunește întreaga industrie a mobilei, echipamentelor de prelucrare a lemnului și accesoriile lor. 
Wood-Mizer este Partener Platinum al B2Bife 2023. B2Bife este un proiect Revista din Lemn care completează BIFE-SIM cu instrumentele și serviciile necesare pentru interacțiunea și comunicarea B2B (business to business).
Dacă vrei să vezi utilajele Wood-Mizer la lucru vizitează standul Wood-Mizer de la BIFE 2023. B2Bife! Hai la BIFE!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian