B2Bife 2023

Felder va expune 40 de utilaje pe o suprafață de 600 m² la BIFE-SIM 2023

Felder Gruppe România, distribuitorul din România al utilajelor de prelucrare lemn, PAL și MDF produse de Felder Group, va fi prezent între 21 și 24 septembrie la târgul BIFE-SIM 2023 desfășurat la Romexpo, București. Pe o suprafață de 600 m² vor fi 40 de utilaje pregătite pentru a fi testate live. Un spațiu de 30 m² va fi dedicat demonstrațiilor cu scule Festool. Vor fi prezentate și produsele unui nou producător al cărui nume va fi dezvăluit la târg.

Prezent pe piața românească de mai bine de 20 de ani, Felder Gruppe România oferă soluții complete pentru producția de mobilă, atât pentru ateliere sau afaceri mai mici, cât și pentru fabrici de mare capacitate. Misiunea asumată a companiei este de a oferi întotdeauna soluțiile potrivite, pentru ca fiecare partener să poată produce mai mult, mai repede, mai bine și fără griji.

Ferder Group la BIFE-SIM

Ce utilajele vor putea fi testate în standul Felder Gruppe România la BIFE-SIM 2023

Iată câteva dintre utilajele expuse și gata de testare:

  • K700 S – Circular cu masă mobilă dedicat producătorilor de mobilă mijlocii. Prelucrează piese grele și voluminoase din lemn și PAL. Este echipat cu motor de până la 10 CP, masă mobilă de până la 3.700 mm, masă suport de 1.500 mm cu braț telescopic și sisteme brevetate pentru glisarea mesei X-Roll® și înclinarea pânzei Easy-Glide®. Incizorul permite utilizarea de pânze cu diametru maxim 120 mm și are înălțime maximă de incizare de 4 mm.
  • CF 741 Professional – Mașină universală de tâmplărie cu ajutorul căreia se poate tăia, îndrepta, rindelui, freza și găuri. Poate prelucra cu precizie și ușurință piese grele și de dimensiuni mari. Este echipat cu masă mobilă pentru tăiere și cepuire de până la 3.200 mm cu sistem de glisare X-Roll, masă suport de 1.300 mm cu braț telescopic, mese de îndreptare de 1.650 mm, lățime la rindeluire de 404 mm și arbore de prelucrare elicoidal Silent-Power®.
  • G360 –  Mașină profesională de aplicat cant pentru micile ateliere de mobilă. În dotare standard este echipată cu grup de prefrezare și există posibilitatea echipării cu 2 grupuri de finisare adaptate nevoilor clientului. Are sistem de reglare rapidă și precisă a grosimii foliei de cant Quick-Set®, ceea ce permite schimbarea tipului foliei de cant simplu și ușor.
  • Creator 950 – CNC de găurire multiplă și frezare. Împreună cu sistemul de încărcare-descărcare automatizat poate fi programat pentru a lucra în schimbul 3, fără asistență. Astfel fluxul de producție este foarte fluid, căntuirea și asamblarea făcându-se în schimbul 1 și 2. Echipamentul contribuie decisiv la creșterea productivității.

”De peste 20 de ani, am sprijinit mii de producători români în dezvoltarea activității lor. Am pus umărul la poveștile de succes a peste 5.500 de ateliere de tâmplărie și fabrici de mobilă din România, iar clienții noștri spun că un Felder nu te lasă la greu. Am oferit întotdeauna utilaje de cea mai bună calitate, pachete de garanții extinse unice în industrie, soluții de finanțare flexibilă, buy-back când a fost nevoie și asistență tehnică profesională de fiecare dată.” – ne-au declarat reprezentanții companiei.

BIFE-SIM 2023 este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene. Este cel mai important eveniment al anului din Industria Lemnului și reunește întreaga industrie a mobilei, echipamentelor de prelucrare a lemnului și accesoriile lor. 
Felder Gruppe România este Partener Platinum al B2Bife 2023. B2Bife este un proiect Revista din Lemn care completează BIFE-SIM cu instrumentele și serviciile necesare pentru interacțiunea și comunicarea B2B (business to business).
Dacă vrei să vezi utilajele Felder la lucru vizitează standul Felder Gruppe România de la BIFE-SIM 2023. B2Bife! Hai la BIFE!

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian