Bife-Sim Evenimente

B2Bife! Hai la BIFE!

B2Bife este un nou proiect Revista din Lemn cu care ne propunem creșterea comunității și a evenimentelor B2B (business to business) în cadrul BIFE-SIM.

BIFE-SIM este târgul internațional organizat de Romexpo în parteneriat cu APMR și CCI dedicat industriei mobilei, echipamentelor de prelucrare a lemnului și de accesorii. BIFE-SIM 2023 va avea loc anul acesta în perioada 21-24 septembrie 2023.

B2Bife

B2Bife își dorește să completeze BIFE-SIM cu instrumente și servicii necesare pentru interacțiunea și comunicarea B2B, adică:

  • Networking – Cât mai multe modalități de a interacționa, de a planta semințele necesare dezvoltării personale sau a companiei.
  • Oportunități – Într-un eveniment B2B oportunitățile de dezvoltare a afacerii sunt mult mai prezente.
  • Cunoștințe acumulate – Vrem să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a colegilor noștri din industrie. Vom crea dezbateri, vom pune în discuție opinii, vom face cunoscute poveștile de succes din Industria Lemnului.

Obiectivul B2Bife este ca, în timp, BIFE-SIM să devină punctul de întâlnire al profesioniștilor din Industria Lemnului, locul unde trebuie să fii și tu, perioada din an în jurul căreia îți construiești agenda. Pentru asta, B2Bife creează spațiile, reale și virtuale, necesare unui eveniment B2B de calitate, completează agenda BIFE-SIM cu evenimente B2B, oferă participanților servicii necesare pentru a participa și interacționa între ei.

B2Bife Virtual

b2bife.biz este spațiul virtual în care te informezi și interacționezi cu viitorii (sau actualii) parteneri de afaceri. Aici vor fi prezentați participanții la BIFE-SIM, vor fi dezvoltate și promovate toate activitățile noastre și ale partenerilor B2Bife. Deocamdată în construcție (Beta), pe 1 august 2023 B2Bife.biz va fi disponibil la întreaga lui capacitate. Îl vei putea utiliza apoi pe tot parcursul anului.

B2Bife Real

Vom crea cât mai multe spații pentru ca membrii comunității noastre B2Bife să interacționeze, în timpul și în afara BIFE-SIM. Îți vom oferi sprijinul nostru, în spațiul nostru dedicat, la BIFE-SIM, pus la dispoziție de Romexpo. Dar nu doar aici. Vom dezvolta parteneriate pentru a fi în sprijinul tău și în afara timpului petrecut la BIFE-SIM.  De ex. b2bife-talk, b2bife-hotel sau b2bife-bar.

B2Bife servicii

Vei găsi aici, pe b2bife.biz, servicii dedicate, în mod special, celor din afara Bucureștiului, pentru a le facilita și a le face șederea în București cât mai plăcută, în perioada BIFE-SIM. De ex. spații de discuții, rezervare hotel, rezervare mașină. Mici evenimente destinate informării, educării și interacțiunii între participanți vor completa agenda B2Bife.

Ne dorim ca Industria Lemnului din România să fie din ce în ce mai puternică. Dacă simți că faci parte din ea, vino alături de noi în acest proiect. Cum?! Vino la BIFE-SIM 2023, ca expozant sau ca vizitator sau/și fii partener B2Bife în acest proiect!  Împreună și cu implicare putem face B2Bife! Hai la BIFE!

Parteneri Platinum B2Bife

Parteneri B2Bife
Romexpo

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian