B2Bife 2023 Bife-Sim Business

Industria Lemnului are nevoie de BIFE. B2Bife! Hai la BIFE!

Industria Lemnului are nevoie de un eveniment de amploare B2B (business to business) care să adune oamenii, să genereze energiile și să dea direcțiile. După părerea mea, această industrie nu se poate considera mare, nu poate emite pretenții la nivel macroeconomic, fără un eveniment de acest fel. Industria Lemnului are nevoie de un moment pe an în care să se oprească și să se uite în oglindă. Companiile, echipele de marketing și vânzări să interacționeze direct cu piața, managerii să se întâlnească, să discute, să observe tendințele. Profesioniștii să se informeze, să se perfecționeze. APMR-ul, asociațiile patronale să profite de prezența tuturor pentru a organiza Adunările Generale și a lua deciziile pentru următoarea perioadă.

Infrastructura evenimentului, infrastructura Bucureștiului (asta, câtă e), notorietatea brandului, toate fac din BIFE-SIM evenimentul perfect pentru a redeveni evenimentul de amploare despre care vorbeam mai sus. Dacă vrem acel eveniment de amploare, e nevoie de un nou început! Un nou început în care să construim pe ceea ce există deja și știm că este bun. Prin oamenii și companiile care înțeleg necesitatea și vor un asemenea eveniment de amploare. Cu ajutorul lor.

De aceea am inițiat proiectul B2Bife.biz. Noi, Revista din Lemn, vrem să ne implicăm. Vrem să susținem APMR, vrem să adunăm energiile necesare pentru a avea acel eveniment anual de amploare aici, la BIFE-SIM.

Știm că nu este ușor. Am văzut asta deja în scurtul timp scurs de la lansarea proiectului. E greu de explicat ce vrem să facem, e greu de înțeles, e greu să reclădești încrederea, e greu de găsit bugete pentru asta. Mai ales acum, în această perioadă. Dar ce e greu e și frumos. E plăcut să descoperi oameni care îți împărtășesc viziunea și au încredere în proiectul tău. Mulțumesc, Adrian Echert (Wood-Mizer România)! Mulțumesc, Dragoș Mărăcineanu (Felder Gruppe România)! Încrederea voastră ne obligă. 

E plăcut să vezi deja energii reactivate, tineri dornici să vină la BIFE-SIM 2023 (21-24 septembrie), să interacționeze, să comunice, să se implice. Vor veni la noi la stand Radu Vădan, Radu Călian, George Adrian Mihalache, Dorin Văideanu și mulți alții. Nume cunoscute din Revista din Lemn sau din grupuri profesionale, profesioniști pe care îi urmărim de mult și care considerăm că merită să aibă momentul lor (chiar o oră, vezi desfășurătorul evenimentelor pe b2bife.biz) în cadrul B2Bife 2023. Oameni care inspiră, modele de urmat pentru alții pe care îi așteptăm să vină alături de noi în această industrie. Dacă numele lor nu îți spun încă nimic înseamnă că nu cunoști suficient această industrie. Vino la BIFE să îi cunoști!

Altfel noi, Revista din Lemn – ca să vedeți că ne gândim la proiectul B2Bife.biz ca la unul de viitor – vom profita de platforma noastră în limba engleză, woodindustry.news, pentru a promova global B2Bife.biz în încercarea de a aduce încă de anul viitor la BIFE-SIM cât mai multe companii internaționale interesate de mobila și piața românească. Apoi, cu sprijinul partenerilor noștri B2Bife, vom încerca să oferim tuturor infrastructura și serviciile de care au nevoie aici, la BIFE-SIM. Este obiectivul nostru pentru BIFE-SIM 2024. Chiar vrem să știm, cât de repede posibil, perioada de desfășurare a BIFE-SIM 2024 (imediat cum se termină BIFE 2023, dacă e posibil) pentru a porni campaniile, pentru a discuta cu actualii și viitorii parteneri.

Dar până la BIFE-SIM 2024, vă așteptăm pe toți alături de noi săptămâna viitoare, între 21-24 septembrie, la Romexpo, la BIFE-SIM 2023, să construim împreună cel mai mare eveniment al anului din Industria Lemnului din România. B2Bife! Hai La BIFE!

Actualizare:

Stand Revista Din Lemn 66A | Pavilion B2 | Romexpo

Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentul B2Bife accesează site-ul b2bife.biz

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian