B2Bife 2023 Evenimente

George Mihalache, EvoMob, vine pe 23 septembrie la B2Bife să vorbim despre amenajări exterioare

George Adrian Mihalache – EvoMob – va fi prezent în standul Revista din Lemn de la BIFE-SIM 2023 sâmbătă începând cu ora 13.00, în cadrul evenimentului B2Bife. Vom discuta despre „Amenajări exterioare cu lemn rezistente în timp”, dar și despre alte subiecte, iar George va răspunde la întrebările celor interesați de mobilierul exterior din lemn stratificat. Vom afla și despre planurile lor pentru viitor, noile pergole modulare pe care le realizează, magazinul online care urmează a fi lansat și alte vești interesante. 

EvoMob – de la hobby, la amenajări importante în multe părți ale țării

Am vorbit prima dată cu George în urmă cu 5 ani. Deși nu era de multă vreme pe piața de profil, îmi atrăsese atenția prin modul corect și curat de a lucra. Și mai ales, prin atenția acordată finisajului, domeniul meu de experiență. Într-o lume în care majoritatea lucrărilor meșteșugite din lemn de foarte bună calitate erau acoperite cu un lac de bricolaj slab calitativ, George aplica produse de calitate respectând tehnologia recomandată, chiar dacă acest lucru însemna să aplice 5-7 straturi.

Am vorbit atunci cu intenția de a ne întâlni, dar de fiecare dată a intervenit câte ceva și nu am reușit. Am continuat însă să-i urmăresc activitatea și să văd cum rămâne la fel de atent la calitatea produselor și dorințele clienților. Am văzut cum se dezvoltă profesional, cum trece de la un atelier de nivel hobby cu scule de mână și multe lucrări externalizate, la un atelier dotat cu utilaje care-i permit să fie mai productiv. EvoMob face acum proiecte din ce în ce mai diverse, de la terase private, la amenajări de mari dimensiuni, având lucrări în peste 30 de județe. Despre toate astea vor vorbi însă cât de curând, într-un articol dedicat.

EVOMOB pergole terase amenajari exterioare din lemn

Acum vreau doar să vă invit la BIFE-SIM 2023 să vă întâlniți cu George și cu noi. Știu că sunt dintre voi, cei din breaslă, care deja plănuiesc să vină să-l cunoască față în față, nu doar online. Eu sper să fie cât mai mulți pentru că și eu doresc să vă întâlnesc, să vă cunosc. Haideți să facem târgul locul nostru de întâlnire, să punem bazele unei tradiții. Să vorbim despre lemn, industrie, probleme și să găsim împreună soluții pentru ele. Hai să fim mai împreună!

Dacă vrei să-l întâlnești pe George vino sâmbătă, 23 septembrie la standul Revista din Lemn de la BIFE-SIM 2023. B2Bife! Hai la BIFE!

Stand Revista Din Lemn 66A | Pavilion B2 | Romexpo

Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentul B2Bife accesează site-ul b2bife.biz
BIFE-SIM 2023 este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene. Este cel mai important eveniment al anului din Industria Lemnului și reunește întreaga industrie a mobilei, echipamentelor de prelucrare a lemnului și accesoriile lor. 

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian