Evenimente

Romanian Design Week așteaptă proiecte de design și arhitectură din lumea lemnului

Au început înscrierile la Romanian Design Week! Sunt așteptate cele mai bune proiecte de design și arhitectură din ultimul an!

În cele cinci ediții de până acum, Romanian Design Week a reușit să se impună ca cel mai important eveniment dedicat industriilor creative din România, fiind un eveniment anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul cultural, dar și la cel social și economic.

Romanian Design Week va avea loc anul acesta în perioada 18-27 mai și va trasa o hartă a inițiativelor și spațiilor care promovează designul.

Sunt așteptate și proiecte din lumea lemnului și dacă vrei să propui un proiect pentru expoziția centrală RDW 2018, o poți face completând formularul de înscriere de aici până la data de 28 ianuarie 2018.

Expoziția centrală își propune să promoveze și să expună cât mai creativ cele mai bune și relevante proiecte de design grafic, design de obiect, design vestimentar și arhitectură realizate în ultimul an, precum și proiecte multidisciplinare, la limita mai multor interese și preocupări.

Expoziția își propune să identifice și să reunească acele proiecte de design care dovedesc complexitatea proceselor necesare designului de calitate, precum și exemple de bune practici și de excelență în creativitate, punând accent pe diversitatea execuțiilor și pe multidisciplinaritate.

Romanian Design Week ediția a VI-a

DATA: 18 – 27 Mai 2018

• Toate formularele de înscriere trebuie depuse până la data de 28 ianuarie 2018

• Puteți trimite cât de multe proiecte doriți

• Completați câte un formular de înscriere diferit pentru fiecare proiect depus

• Toate lucrările introduse trebuie să fi fost publicate/lansate pentru prima dată între 1 martie 2017 și cel târziu 15 aprilie 2018 pentru a fi eligibile. Dacă proiectul dvs. nu este publicat/lansat încă și nu va fi lansat până la 28 ianuarie, puteți trimite în schimb schițele/randările finale.

Formulare de înscriere:

Architecture
Fashion 
Graphic Design
Multidisciplinary
Product Design 

Romanian Design Week se consideră a fi un festival pentru public și scopul este să facă designul accesibil publicului larg. 30.000 de pasionați de design au vizitat, în fiecare an, expoziția principală și galeriile, studiourile de design și evenimentele colaterale care făceau parte din programul RDW.

Sperăm să vă prindă bine aceste informații!

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian