Evenimente

SEMINAR GRATUIT START-UP NATION 2018: 17 octombrie 2018

Felder Gruppe România va organiza un seminar gratuit dedicat Start-Up Nation prin care îți va răspunde la toate întrebările și te va sprijini în demararea și dezvoltarea afacerii tale prin Start-Up Nation 2018.

  • Dată: 17 octombrie 2018

  • Oră: 15:00-19:00

  • Loc: RIN Grand Hotel – sala Frankfurt, etaj 13

Seminarul va avea loc miercuri, 17 octombrie 2018, între orele 15:00 – 19:00, la RIN Grand Hotel, în sala Frankfurt. Vezi toate detaliile și rezervă-ți un loc la seminar aici.

Scopul acestui seminar este ca la final, tu să fii mai informat, mai ambițios și mai sigur pe ideea ta de afacere.

Prin organizarea acestui seminar gratuit, Felder Gruppe România și-a propus să vină în întâmpinarea celor care vor să-și deschidă o afacere în industria de prelucrare a lemnului și a mobilei cu finanțare prin programul Start-Up Nation 2018.

Participanții care au confirmat deja prezența la seminar vor afla de la invitații Felder Gruppe România cum să-și asigure succesul finanțării proiectului și cum să procedeze în relația cu instituțiile bancare. De la consultanții Felder Gruppe România vor afla cum să aleagă soluțiile tehnice potrivite pentru afacerea lor, iar clienți ai Felder Gruppe România vor împărtăși experiența lor în cadrul Start-Up Nation 2017.

Pentru mai multe detalii despre organizarea seminarului, invitați și teme de discuție, precum și pentru rezervarea unui loc la seminar, vizitează pagina Felder Gruppe România dedicată seminarului gratuit Start-Up Nation 2018.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian