Evenimente

interzum @home 4-7 Mai 2021

Interzum germany 2021

Ce vei afla

Ce este interzum @home

interzum este principalul eveniment global pentru furnizorii industriei de mobilă și de amenajări interioare. Aici prind viață tendințele și viziunile care vor crea spații de locuit viitoare folosind materiale moderne, design remarcabil și inovații exclusive. Desfășurat o dată la doi ani, interzum oferă și anul acesta oportunitatea conectării și interacționării celor interesați cu inovația și creativitatea din domeniu, dar și ocazia de a găsi cuvintele cheie care vă vor oferi o perspectivă asupra viitorului industriei de mobilă.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui târg este faptul că expozanții sunt companii care se adresează unei piețe globale. Târgul nu numai conectează piețele locale ci și stimulează globalizarea în domeniile producției de mobilă și amenajărilor interioare.

interzum este, de asemenea, sursă de inspirație pentru dezvoltatorii de produse, designeri și arhitecți. Evenimentul se organizează din doi în doi ani la Kolnmesse, spațiul expozițional din Koln, Germania.

Ca urmare a crizei sanitare globale, organizatorii interzum 2021 au pregătit pentru acest an un eveniment digital, sub denumirea interzum @home. Anul acesta, o gamă largă de formate interesante va crea o experiență inovatoare de târguri comerciale, care nu trebuie ratată. 

De ce să vizitezi interzum @home

Deoarece contactul cu furnizorii, factorii de decizie, liderii de opinie, multiplicatorii și creatorii de tendințe este acum chiar mai important decât oricând. La ultimul eveniment, în 2019, cei 1.805 expozanți din 60 de țări au fost vizitați de cca 74.000 de persoane interesate, din 152 de țări. E un moment bun să rămânem conectați cu lumea întreagă, să ne pregătim pentru ce va urma.

Date și program vizitare interzum @home

interzum @home va avea loc în perioada 4-7 May 2021. Platforma digitală a evenimentului va rămâne apoi deschisă tuturor utilizatorilor încă 3 luni, conform organizatorilor.

Informații suplimentare și de contact interzum @home

Informații suplimentare găsiți pe pagina evenimentului.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian