Herstellung von Holzhäusern

Mit wem, wie lange und zu welchem Preis baue ich ein Holzhaus

În România se produc/construiesc toate tipurile de case din lemn. Din dorința de a avea o imagine cât mai completă despre producătorii de case de lemn din România am realizat un sondaj. Întrebările au fost formulate în urma discuțiilor cu producători de case din lemn, dar și cu cei interesați de o astfel de casă.

Am trimis chestionarul la marea majoritate a producătorilor de case sau de elemente și panouri industrializate pentru case. Răspunsurile primite le găsiți în Revista din Lemn, ediția din Martie 2019.

Tema ediției din Martie 2019 a Revista din Lemn este CASE DIN LEMN. În cele 90 de pagini ale revistei veți descoperi multe informații culese de echipa noastră în ultimele luni de documentare. Iată o parte din întrebările la care veți primi răspuns în interiorul revistei

  • Cine construiește case din lemn în România? În cât timp și la ce preț?
  • Cum se poate extinde o casă pe verticală? Ce crede proprietarul unei astfel de extinderi pe verticală?
  • Cum arată o casă evolutivă, ale cărei dimensiuni evoluează în timp? Ce preț are?
  • Pot să montez încălzire sub pardoseala de lemn?
  • Care sunt avantajele unei case din lemn?
  • Care sunt tipurile de lemn industrializat din care se fac aceste case? Ce caracteristici au?
  • Cum se construiește o casă eficientă energetic?
  • Cum funcționează o casă pasivă pe structură de lemn?
  • Cum obții Autorizația de construire sau Certificatul de urbanism? Cum se realizează DTAC (Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire?
  • Care sunt avantajele folosirii spațiului de sub acoperiș ca mansardă?
  • Cum se construiește o casă din bușteni, în cât timp și la ce prețuri? Care sunt și cum se realizează îmbinările folosite?
  • Ce materiale se folosesc, ce modalități și avantaje au placările exterioare cu lemn?

Revista se poate achiziționa de la chioșcurile de presă la prețul de 35 lei sau prin abonament la noi în site. Abonamentul 2019 Revista Din Lemn conține 2 reviste cu apariții în martie și septembrie 2019.

Der Preis für ein Abonnement für 2019 beträgt 64 Lei oder 13,59 Euro, wenn Sie mit Bankkarte zahlen möchten.

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face cu cardul (5% discount), prin transfer bancar (5% discount) sau ramburs la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta.

Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar (5% discount) te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi ediția din martie 2019 împreună cu factura aferentă abonamentului.

Dacă ai optat pentru plata ramburs la livrare te rugăm să faci plata la livrarea numărului din martie 2019. Ediția din septembrie 2019 a revistei o vei primi, la fel ca și ediția anterioară, acasă sau la adresa pe care o vei menționa în comandă.

Dacă ai optat pentru plata cu cardul (5% discount), vei primi revistele în momentul apariției, în martie 2019 și în septembrie 2019. Din acest an este disponibilă și plata cu cardul, prin PayPal. Pentru acest mod de plată trebuie să te asiguri că vei face plata în Euro. Apoi să alegi modalitatea de plată, cu card sau prin contul tău PayPal. Si in acest caz ai o reducere de 5%.

Abonează-te acum!

Wie registrieren Sie Ihre Bestellung?

Es ist ganz einfach.

Bitte wählen Sie die Währung, in der Sie bezahlen möchten, und klicken Sie dann auf die Schaltfläche IN DEN WARENKORB (siehe Abbildung unten).

 

Klicken Sie dann auf die Schaltfläche WARENKORB ANSEHEN oder direkt auf die Schaltfläche BESTELLUNG ABSCHLIESSEN (siehe Abbildung unten).

Wenn Sie auf die Schaltfläche WARENKORB ANSEHEN geklickt haben und mit dem Inhalt einverstanden sind, klicken Sie auf WEITER ZUM ABSCHLUSS.

In der letzten Phase fügen Sie Ihre Rechnungs- und Lieferdaten hinzu, wählen Ihre Zahlungsmethode und senden Ihre Bestellung ab. Wenn Sie mit Kreditkarte (nur in Euro) oder per Banküberweisung bezahlen, erhalten Sie einen Rabatt von 5% auf den Bestellwert.

Wenn Sie auch die Magazine für 2018 haben möchten, können Sie sie jetzt für nur 39 Lei kaufen, indem Sie das weiße Kästchen neben I WANT THE 2018 MAGAZINES ankreuzen (siehe Bild unten).

Wenn Sie beim Kauf Ihres Abonnements Probleme haben, lassen Sie es uns bitte wissen und wir werden Ihnen helfen.

Wir hoffen, dass Sie unsere Zeitschriften nützlich finden, unsere Arbeit schätzen und uns durch ein Abonnement des Wood Magazine unterstützen.

Ich danke Ihnen,

Holzmagazin-Team

Abonează-te acum!

 

Dan

Ich hatte die Möglichkeit, in verschiedenen Abteilungen zu arbeiten. So habe ich Erfahrungen in den Bereichen Finanzen, Buchhaltung, Logistik, Verkauf, Betrieb und Marketing gesammelt. Ich bin ein Teamplayer und ein Allrounder. Ich bin Unternehmer, ich habe den Verkauf eines Holzlack- und Farbengeschäfts an einen multinationalen Konzern koordiniert. Im Jahr 2016 entdeckte ich die digitale Welt, das Verlagswesen und das Online-Marketing. Seitdem habe ich meine gesammelten Erfahrungen und Fähigkeiten online gestellt.

3 Kommentare

Einen Kommentar hinzufügen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden.

  • Mă aşteptam ca articolul să răspundă titlului…
    Titlul normal ar fi ceva de genul ‘Cât te costă ca să afli „Cu cine, în cât timp și la ce preț CONSTRUIESC O CASĂ DIN LEMN” ‘.
    Este posibil să plătesc abonamentul pe 2019 și să constat că informațiile din revistă se concentrează pe reclama către producători care au plătit să apară acolo, cum este obiceiul și în unele articole pe site.
    Având în vedere că informațiile sunt culese în urma unui sondaj, cred că ar fi fost mai potrivit ca rezultatele să apară într-un articol (gratuit), iar cei interesați să aibă libertatea de alegere.

    • Cine mai poate lucra gratuit? Eu apreciez foarte multe revista si articole publicate gratuite pe site si pe FB. Si suma pentru abonament este chiar foarte mic in comparatie de ce primesti.

  • Eu am nevoie acum nu sa caut revista pe la chioscuri , in principiu plateste cine vinde cu bani cumparatorului in momentul cand vinde , asa ca ar trebui sa fie informatia gratuita . Pa frumosilor.

Kategorien

Anmeldung zum Newsletter

de_DEGerman