Forester

Wood-Mizer presents the LT15CLASSIC WIDE saw for large logs and wide planks

Wood-Mizer lansează un nou model de fierăstrău capabil să debiteze bușteni de până la 90 cm în diametru.

Odată cu lansarea noului model de fierăstrău Wood-Mizer LT15CLASSIC WIDE, clienții beneficiază de capacitatea de a debita bușteni de până la 90 cm în diametru, grație unui utilaj simplu, robust și convenabil. Lungimea de tăiere a modelului LT15CLASSIC WIDE este ajustată la dimensiunea dorită prin adăugarea de secțiuni modulare de pat. 

fierăstrău LT15CLASSIC WIDE

„De la lansarea sa în anul 1997, fierăstrăul LT15 este unul dintre cele mai vândute modele Wood-Mizer pretutindeni în lume”, afirmă Krzysztof Kropidlowski, Director Comercial al Wood-Mizer Industries, Polonia. “Am constatat că un număr semnificativ de utilizatori ai modelului LT15 se confruntă cu sarcina debitării de bușteni mari. Cu ajutorul noului fierăstrău LT15CLASSIC WIDE, aceștia pot debita bușteni mari mult mai ușor și în mod regulat”. 

Buștenii mari apar des ca deșeuri ale serviciilor locale de întreținere peisagistică. Pe multe dintre piețe asemenea bușteni costă mai puțin, deoarece nu orice model de fierăstrău îi poate procesa. În plus, de multe ori lemnul fabricat din acești bușteni mari prezintă un desen unic, ceea ce îi face atractivi pentru atelierele de tâmplărie și producătorii de blaturi pentru mese. Toate aceste motive determină moduri diverse în care puteți beneficia de pe urma debitării buștenilor mari cu ajutorul fierăstrăului LT15CLASSIC WIDE.

„Fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE a avut foarte mare succes în SUA, Africa și Asia, așa că am considerat că va aduce un plus de valoare gamei de produse Europene. Toate caracteristicile și opțiunile modelului LT15 sunt disponibile în continuare pentru fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE,” declară dl. Kropidlowski.

Prima prezentare a fierăstrăului LT15CLASSIC WIDE în Europa a avut loc la expoziția LIGNA 2019 în Germania, acolo unde noul fierăstrău a trezit un interes imens. Pentru mai multe informații contactați reprezentantul local Wood-Mizer. 

SPECIFICAȚII STANDARD DE PERFORMANȚĂ LT15CLASSIC WIDE

Capacitate maximă de debitare bușteni:
90 cm diametru
x 5,2 m (2 segmente de 2,7 m fiecare)
x 5,4 m (3 segmente de 1,95 m fiecare)
Lățime maximă de tăiere 90 cm
Lățime maximă prismă 83 cm
Opțiuni motor:
11 kW Electric
25 CP Benzină
19 CP Benzină

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Machine info: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

About the author

Dan

I've had the chance to work in various departments. Thus I gained experience in Finance, Accounting, Logistics, Sales, Operations, Marketing. I am a team player and an all around player. I am an entrepreneur, I coordinated the sale of a wood varnish and paint business to a multinational. In 2016 I discovered the digital world, publishing and online marketing. Since then I have moved my accumulated experience and skills online.

Add comment

Add a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories

Subscribe to newsletter

en_USEnglish