Machines and Tools - Special offers wood processing

Felder Gruppe has discounts up to 40% on Festool tools

Până pe 31 martie 2020, Felder Gruppe Romania are promoție la scule și consumabile din gama Festool. Reducerile sunt de până la 40% la scule sau oferte 1+1 gratis la consumabile. Pentru a face cea mai bună alegere, consultanții Felder Gruppe îți stau la dispoziție pentru informații de specialitate și poți testa orice mașină Festool în showroom-ul firmei din București sau direct în atelierul tău. Dacă te-ai hotărât, trebuie să mai știi că oferta are stoc limitat.

oferta felder la sculele festool

Scule aflate în promoție

Cea mai mare reducere, de 40%, este la mașina de găurit și înșurubat Festool T 18+3 cu mandrină și port-bit CENTROTEC, mandrină rapidă cu FastFix, 13 mm, bit PZ 2 și clips de curea. Mașina vine la pachet cu 2 acumulatori BP 18 Li 5,2 AIRSTREAM, 1 încărcător rapid TCL 6, în cutie SYSTAINER SYS 2 T-LOC. Dacă nu ești interesat de pachetul complet, ai ofertă separată pentru mașină, acumulator sau încărcător.

Mașina de găurit și înșurubat FESTOOL T 18+3 este o alegere foarte bună pentru activitățile de montaj. Are autonomie mare de lucru, iar forma clasică în T cu centru de greutate echilibrat asigură o manevrare ușoară și confortabilă. Combinația dintre motorul EC-TEC fără perii și acumulatorii performanți Li-Ion oferă performanță sporită, timp îndelungat de utilizare și putere mare de lucru cu un consum redus de energie. Cu T 18+3 se lucrează ușor și rapid datorită sistemului FastFix de prindere rapidă a mandrinei pe ax și a sistemul CENTROTEC pentru prinderea rapidă a biților și burghielor. Controlul electronic al turației asigură întotdeauna înșurubarea perfectă.

Dacă T18 + 3 nu este modelul de care ai nevoie, Felder Gruppe oferă reducere de 15% la alte mașini de găurit și înșurubat Festool. Și cum în fiecare atelier este nevoie de aspirator, pe pagină găsești 2 modele de aspiratoare Festool selectate cu reducere de 21%, dar poți opta  și pentru alte modele de aspiratoare cu reducere de 15%.

Mai multe informații tehnice despre sculele Festool poti afla de la specialiștii Felder Gruppe România. Intră here pentru a vedea oferta.

Dacă ai scule Festool poți profita de oferta de consumabile

Dacă ai deja mașină de șlefuit sau aspirator Festool, poți profita de ofertă pentru a-ți asigura necesarul de consumabile. La mașinile de șlefuit ai oferta 1+1 gratuit la tălpi de șlefuire, discuri de șlefuire sau materiale abrazive. În promoție nu sunt incluse discurile diamantate.

La consumabilele pentru aspiratoare, oferta de 1+1 gratuit este atât pentru sacii de colectare sau de aspirare cu filtru cât și pentru filtrele de umiditate. Nu fac obiectul promoției sacii Longlife.

Cum beneficiezi de ofertă

Foarte simplu! Intri pe promotion page și comanzi! Dacă nu ești lămurit sau vrei informații suplimentare, poți suna la numărul afișat pe pagina cu promoții sau poți accesa pagina team Felder Gruppe Romania pentru a găsi consultatul pentru zona din care ești. El te va ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie și dacă vrei să vezi mașina la lucru, cu un demo în showroom.

Dacă deja știi ce vrei, este și mai simplu! Dai click pe „Comandă acum”, completezi cele 4 campuri libere și bifezi produsul/produsele din promoție de care ești interesat. După ce trimiți comanda vei fi contactat de un reprezentant al firmei cu care vei stabili detaliile de livrare.

Sper să găsești ce ai nevoie și să fie o afacere bună pentru tine. Succes!

oferta felder la sculele festool

oferta felder la sculele festool

About the author

Mihaela Radu

Mihaela Radu is a chemical engineer but has a great passion for wood. She has been working in the field for more than 20 years, wood finishing being what defined her during this period. She gained experience working in a research institute, in her own company, as well as in a multinational. She wants to continuously share her experience with those who have the same passion - and more.

Add comment

Add a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories

Subscribe to newsletter

en_USEnglish