Forestier

Un nou circular de tivit cu două pânze Wood-Mizer pentru activitățile mici și medii de prelucrare lemnoasă

Wood-Mizer anunță că noul circular de tivit cu doua panze EG100 cu motor electric de 5,5 kW sau 7,5 kW este de azi disponibil.

Acesta reprezintă o soluție accesibilă ca preț și un plus de valoare adusă modelelor mici și medii de fierăstraie, precum LT10, LT15, LT20 sau de dimensiuni similare„, afirmă Krzysztof Kropidlowski, directorul de vânzări al Wood-Mizer Industries din Polonia. „Utilizarea unui circular de tivit devine cea mai ușoară cale de mărire a productivității fierăstrăului Dvs., iar cu ajutorul modelului EG100, aceasta se obține chiar la un preț extrem de accesibil„. Acest model permite debitarea scândurilor de până la 50 mm grosime și 520 mm lățime, în scânduri de până la 300 mm lățime.

Specificațiile standard includ două pânze circulare; una dintre acestea este fixă, iar cealaltă este reglabilă. Distanța dintre pânze este ajustată manual. Rolele de intrare și ieșire păstrează scândurile drepte în timpul tivirii.

Opțional, noul circular de tivit cu doua panze EG100, poate fi echipat cu un motor pe gaz de 14 CP.

circular de tivit cu doua panze EG100

Noul model EG100 extinde și mai mult gama deja largă de circulare de tivit Wood-Mizer, care include modelele EG250, EG300 și EG350, precum și noile circulare industriale TITAN. EG300 este foarte popular pentru aplicațiile semi-industriale, datorită caracteristicilor structurii robuste și design-ului flexibil. Circularul EG300 poate fi ușor configurat pentru aplicații multi-lamă cu un număr total de cinci pânze circulare.

Mai multe informații:

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii nr. 6, Șura Mică, județul Sibiu
Info utilaje – +40745707323
Email: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

3 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Sa fi avut pe vremea mea asemenea scula ehii exista asa ceva in genul dar erau foarte periculoase oricand putea fi aruncat inapoi catre muncitor o ditamai aschia. Astfel de accidente erau frecvente obligatoriu trebuia sa porti echipamentul adecvat si o ditaimai burtiera sa nu fii strapuns de eventualele aschii.

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian