Forestier Prelucrare lemn

Fierăstrăul LT20 Wood-Mizer în acțiune, de la meșteșuguri tradiționale până la proiecte de construcții și restaurare

Fierăstrăul Wood-Mizer LT20 aduce o contribuție semnificativă într-o varietate de domenii, de la meșteșuguri tradiționale la proiecte ample de construcții și restaurare. Recunoscut la nivel global și apreciat de către operatori, fierăstrăul-panglică LT20 a deschis calea pentru versiunea modernizată, LT20START. Acest nou model este economic și este dotat cu sisteme hidraulice complete și sisteme automate de reglare a înălțimii de tăiere. LT20START reprezintă cea mai bună opțiune în debitarea profesională pentru începători, oferind un start fără probleme în industrie.

Pe locuri, fiți gata, începeți! Începeți aventura de debitare a lemnului cu fierăstrăul LT20!

Acest fierăstrău cu panglică, ușor de manevrat, este ideal pentru antreprenorii dornici să își înceapă sau să își extindă o mică afacere. Însă LT20 nu se limitează doar la tăierea lemnului, ci vizează și creșterea afacerii. Îi puteți maximiza potențialul prin adăugarea altor mașini, cum ar fi un circular de tivit, fierăstrău multi-lamă, fierăstrău de îndreptat la grosime și o mașină de rindeluit/profilat. Indiferent dacă este folosit pentru servicii mobile de debitare a lemnului sau de furnizare de cherestea de cea mai bună calitate, fierăstrăul LT20 este adaptabil pentru a satisface diversele cerințe ale pieței.

În plus, este o investiție inteligentă. LT20 își menține valoarea, iar atunci când sunteți pregătit pentru un pas următor, upgrade-ul la modele precum LT40 sau LT70 este o tranziție lină. Numeroase companii din întreaga lume și-au consolidat succesul utilizând LT20, demonstrând că este o opțiune ideală pentru cei care doresc să-și pună amprenta în industria prelucrării lemnului.

„Lucrul bun la un fierăstrău Wood-Mizer este că tăierea este precisă, iar pânza este subțire, astfel încât se poate profita la maximum de lemn. Facem tot posibilul pentru a reduce deșeurile”, afirmă domnul Kennedy, proprietar al unei companii indoneziene care prelucrează lemn de esență tare exotică, cum ar fi lemnul de palisandru pentru export, folosind un fierăstrău LT20. 

LT20 Wood-Mizer
Indonezia Prelucrare palisandru cu LT20
Case accesibile pentru toată lumea cu LT20

Fierăstrăul LT20 este un instrument fantastic pentru oricine visează să-și construiască propria casă, mai ales dacă aveți în vedere o structură din lemn, care este atât economică cu bugetul, dar și ecologică. Locuințele pe structură din lemn sunt economice și folosesc materiale ușor de reciclat și ecologice.

În întreaga lume, acolo unde costurile de construcție tradiționale pot deveni copleșitoare, fierăstrăul LT20 vine în ajutor. Acesta oferă viitorilor proprietari de case posibilitatea să producă cherestea adaptată nevoilor lor specifice de construcție, reducând astfel costurile și făcând realizabilă dorința de construire a unei locuințe.

VEDEȚI AICI PROMOȚIILE ACTUALE WOOD-MIZER

În plus, operatorii pot primi contracte stabile și avea un flux consistent de lucrări la aceste proiecte de construcții. Dar asta nu e tot – flexibilitatea fierăstrăului LT20 nu se oprește la locuințe. Este perfect și pentru construcția de garaje, magazii de grădină, ateliere, hambare, pavilioane și chiar structuri mai mari, cum ar fi depozite.

Pentru potențialii proprietari de case și antreprenorii din industria de cherestea, LT20 este mai mult decât o mașină; este o poartă către construirea viselor și dezvoltarea comunității.

LT20B este o mașină compactă. Consider că are multe avantaje datorită dimensiunii și greutății sale mici. Acest fierăstrău ar putea fi folosit chiar și într-un șantier naval, pe navele care sunt reparate”, afirmă antreprenorul polonez domnul Zygmunt Koss, care a câștigat licitația și a luat parte la un mare proiect european de producere a grinzilor din lemn pentru cofrajul centralelor eoliene din Marea Nordului. Acesta operează un fierăstrău-panglică Wood-Mizer LT20B, care mai târziu i-a fost de ajutor să-și construiască o casă din lemn în Polonia. „Prosperitatea companiei noastre a început cu fierăstrăul Wood-Mizer. Este mașina care ne permite să îndeplinim comenzile de prelucrare a lemnului ”, afirmă domnul Koss. 

LT20 Wood-Mizer
Polonia Zygmunt Koss
Utilaj precis pentru prelucrarea specializată a lemnului

Fierăstrăul LT20 strălucește în proiecte în care precizia și calitatea sunt cruciale. LT20 a jucat un rol cheie în restaurarea unui vagon vechi de 100 de ani în Spania, unde era esențial să se potrivească îndeaproape cu stilul original. LT20 a produs tot ce era necesar la fața locului, de la placări și panouri interioare la ferestre și pardoseli, sub ochii vigilenți ai inspectorilor de patrimoniu cultural.

LT20 Wood-Mizer
Spania Renovarea vagoanelor de tren

Datorită fierăstrăului meu, am efectuat cea mai mare parte a muncii pentru a restaura vagoanele. Fierăstrăul Wood-Mizer nu doar taie bușteni. Acest utilaj efectuează tăieturi precise, ceea ce este foarte important atunci când sunt necesare detalii separate. Am economisit mult lemn și timp”, afirmă Emilio González Rodriguez, care a luat parte la acest proiect de restaurare. „Sunt un fan Wood-Mizer! Acest fierăstrău este cel mai bun asistent al meu.”

Portabilitatea fierăstrăului LT20 a schimbat modul clasic de utilizare, permițând deplasarea fierăstrăului direct în locurile de efectuare a lucrărilor de restaurare, precum în cazul unui proiect feroviar din Spania sau înlocuirea acoperișului unei mănăstiri antice din Bulgaria. Aici, LT20 a produs lemn, esențial pentru nevoile sensibile de restaurare ale mănăstirii, care necesitau scânduri de dimensiuni specifice greu de găsit de achiziționat.

LT20 Wood-Mizer
Bulgaria Lucrări la mânăstire cu LT20

Datorită mobilității sale, fierăstrăul LT20 poate fi transportat în locații îndepărtate sau problematice, profitând la maximum de resursele locale, oferind în același timp o precizie și o eficiență de tăiere excelente. Această capacitate și-a sporit cererea în cadrul proiectelor de restaurare istorică, dovedind că nu este vorba doar de tăierea lemnului, ci și de păstrarea istoriei.

Moștenirea meșteșugărească și comunitatea

Fierăstrăul LT20 nu reprezintă doar o mașină; este o piatră de temelie pentru afacerile de familie, adesea transmise de-a lungul generațiilor. Înrădăcinate profund în comunitățile locale, aceste afaceri se bazează pe LT20 pentru a menține calitatea și serviciile care au devenit marca lor. Fierăstrăul LT20 permite noilor generații să-și continue extinderea operațiunilor, păstrând în același timp încrederea câștigată la nivel local.

Familia Peretti din Italia își păstrează în viață meșteșugul tradițional al lingurilor și farfuriilor din lemn datorită fierăstrăului LT20. În jur de 300 de companii mici au existat în Valea Val Strona (cunoscută și sub numele de „Valea Lingurilor”), fiecare realizând produse din lemn și linguri și comercializându-le în întreaga Italie. Acum, au mai rămas doar 30.

S-a obișnuit ca toată lumea de aici să se concentreze pur și simplu pe cantitate în loc de calitate. Odată cu criza și afluxul de produse importate, totul s-a schimbat și nu toată lumea a reușit să supraviețuiască”, ne împărtășește Noris Peretti, unul dintre cei trei membri ai familiei care continuă o afacere de familie de succes.Wood-Mizer ne-a deschis o lume a oportunităților. Ne-a făcut mai competitivi în ceea ce privește prețul, deoarece nu mai trebuia să ne bazăm pe o fabrică externă pentru a produce cherestea. Ne-a crescut nivelul de independență și flexibilitate.

LT20 Wood-Mizer
Italia LT20 mobil
Pensionare activă

În plus, LT20 este perfect pentru pensionarii care caută un stil de viață activ, satisfăcător, aproape de natură. Le permite să se implice în prelucrarea lemnului, menținându-și activitatea fizică și acuitatea mentală. 

Fierăstrăul LT20 nu este bun doar la debitarea lemnului, ci și la realizarea legăturilor comunitare. Pensionarii îl folosesc adesea pentru a-și ajuta vecinii, pentru a gestiona în mod durabil pădurile locale și chiar pentru a produce mobilier personalizat care prezintă unicitatea resurselor locale.

„Mi-am dorit întotdeauna să găsesc un loc unde să mă relaxez și să am un contact strâns cu natura”, spune Henry Kurzaj, un inginer pensionar francez căruia îi place să taie cu fierăstrăul LT20 și să producă mese, bănci, scaune sau rafturi  – toate realizate din lemn masiv natural. „Mă bucur că pot folosi lemnul local frumos, care nu a venit de pe un continent îndepărtat. Sunt mândru că pot lucra cu lemnul din pădurea mea. Îmi oferă o adevărată inspirație.”

LT20 Wood-Mizer
Franța Henry Kurzaj LT20 pentru o pensionare activă
Debitarea urbană 

Fierăstrăul LT20 este potrivit pentru debitarea lemnului urban, transformând lemnul vechi, copacii morți și buștenii neutilizați din deșeuri potențiale în resurse valoroase. Transformă lemnul recuperat din structuri precum hambare vechi în materiale utilizabile. Copacii doborâți, în loc să fie aruncați sau transformați în lemn de foc, sunt tăiați în scânduri și grinzi cu fierăstrăul LT20. Acestea pot fi folosite pentru a realiza bănci, garduri, alei sau alte obiecte pentru înfrumusețarea mediul urban și rural.

Util în special pentru serviciile de întreținere de parcuri urbane, silvicultori și fermieri, fierăstrăul LT20 ajută la gestionarea mai responsabilă a terenurilor prin curățarea atentă a lemnului nedorit. Susține curățenia și durabilitatea mediului, permițând utilizatorilor să transforme lemnul trecut cu vederea în materiale funcționale și estetice pentru comunitate.

LT20 Wood-Mizer
Refolosirea lemnului urban în Londra
CONSULTAȚI OFERTELE DISPONIBILE WOOD-MIZER

 

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
woodmizer.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână