Forestier

Achiziționează un fierăstrău nou Wood-Mizer și beneficiază de șansa de a câștiga un premiu în luna Octombrie 2018

Din 1982, Wood-Mizer a produs peste 75.000 de fierăstraie care funcționează în 130 de țări. Trei centre de producție ale companiei Wood-Mizer sunt situate în SUA, Suedia și Polonia. O rețea vastă de distribuitori acoperă 5 continente și deservește deținătorii de fabrici de cherestea de pretutindeni cu servicii de înaltă calitate, piese de schimb, pânze și recomandări profesionale. Wood-Mizer produce atât fierăstraie, cât și pânze.

În 2018, Wood-Mizer aniversează 10 ani de prezență a filialei sale în România. Evenimentele festive principale sunt planificate pentru Ziua Clientului Wood-Mizer, care va avea loc în mod traditional în luna octombrie.

Fiecare procesator de lemn care achiziționează un fierăstrău nou Wood-Mizer în 2018 până în luna octombrie poate participa la Ziua Clientului Wood-Mizer și beneficia de șansa de a câștiga unul din cele trei premii:

  1. BMS500 – MAȘINĂ PROFESIONALĂ DE REASCUȚIT PÂNZE

    Mașina de ascuțit pânze BMS500 este concepută pentru a îndeplini cerințele de pe fierăstraiele-panglică de producție ridicată, la care pânzele se ascut în continuu. Are o construcție de nivel industrial și funcții automate care vă permit să vă concentrați mai puțin pe ascuțirea pânzelor și mai mult pe eficientizarea timpului dvs. BMS500 ascute pânze cu o lățime de la 25 mm la 75 mm și un pas al dinților de la 12,7 mm la 28,6 mm. BMS500 folosește pentru ascuțirea pânzelor un disc CBN industrial, cu diametrul de 203 mm, la o rotație de 4250 RPM.

  2. BMT250 – MAȘINA DE CEAPRĂZUIT SEMI-AUTOMATĂ DUBLĂ

    Mașina de ceaprăzuit BMT250, dublă și semi-automată, ceaprăzuiește pânzele pe ambele fețe cu eficiență și la o calitate înaltă. BMT250 este echipată cu sistem de avans mecanizat, care împinge pânza continuu până la rostuirea tuturor dinților. BMT250 se poate regla pentru ceaprăzuirea pânzelor cu o lățime de 25 mm – 75 mm și cu un pas al dinților de 13 mm – 32 mm. BMT250 este controlată cu ajutorul unui panou de comandă central, prevăzut cu un contor automat de dinți, care oprește mașina la finalizarea tuturor dinților.

  3. 60 bucăți de pânze Wood-Mizer de cea mai bună calitate MaxFLEX, fabricate din oțel premium.

Participați la promoția festivă a celei de-a 10-a aniversări Wood-Mizer! Sărbătoriți împreună cu Wood-Mizer!

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr. 6, Sura Mica
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje – +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână