Forestier

Obțineți o performanță superioară cu fierăstrăul Wood-Mizer LT70 WIDE – opțional acum cu capul de tăiere WIDE și pânze WIDE!

Wood-Mizer introduce noi opționale, acestea constând din capul de tăiere WIDE și pânzele de 50 mm WIDE pe fierăstrăul hidraulic LT70 cu randament superior.

Pentru procesatorii din industria lemnului care necesită o capacitate superioară, modelul LT70 este acum disponibil cu capul de tăiere WIDE pentru a debita buștenii de mari dimensiuni, scânduri și prisme mai late. Capul de tăiere WIDE mărește lățimea maximă a tăieturii la 86 cm.

În plus, modelul LT70 poate fi configurat acum cu volanta fără curea WIDE pentru a folosi pânze WIDE de 50 mm. Volanta mai lată și pânzele de 50 mm pot fi comandate pentru oricare dintre capetele de tăiere normale sau WIDE.

Noile opționale ale fierăstrăului Wood-Mizer măresc astfel capacitatea de tăiere pentru cei care necesită lățimi suplimentare de tăiere și performanță de debitare specifică pânzelor cu bandă lată.

fierastraul hidraulic lt70

Capacitatea de tăiere a fierăstrăului LT70 WIDE:

  • Diametru maxim buștean 105 cm

  • Lățime maximă tăietură 86 cm

  • Lățime maximă prismă 78 cm

  • Lungimea bușteanului depinde de lungimea patului:

    • 4.8 m – pat S

    • 6.1 m – pat M

    • 8.4 m – pat L

“Wood-Mizer este întotdeauna dedicată să ofere procesatorilor din industria lemnului cele mai bune produse și caracteristici disponibile pe piață,” declară Robert Baginski, Președintele companiei Wood-Mizer Industries. “Noul fierăstrău LT70 WIDE oferă clienților o capacitate superioară pentru a debita cherestea mai lată, în paralel cu atingerea celor mai ridicate randamente care sunt de așteptat în urma folosirii fierăstraielor cu bandă lată mai scumpe.”

Wood-Mizer RO S.R.L.

str. Fabricii nr. 6, Șura Mică, judeţul Sibiu

+40 755 202 030

office@woodmizer.ro

www.woodmizer.ro

fierastraul hidraulic lt70

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian