Forestier Mașini și Scule

Wood-Mizer prezintă fierăstrăul compact și economic LX50

Wood-Mizer lansează un fierăstrău de început pentru pasionații de prelucrarea lemnului și micile întreprinderi

La momentul de față, noul produs LX50 – fierăstrăul cu șină dublă – are cel mai redus preț din gama de modele LX de la Wood-Mizer. Prezentat în premieră la expoziția LIGNA 2019 din Germania, noul fierăstrău LX50 aduce numeroasele avantaje ale bine-cunoscutei și doveditei tehnologii Wood-Mizer, la un nivel de preț foarte redus.

fierastraul LX50

Modelul LX50 folosește pânza cu tăietură subțire Wood-Mizer pentru a genera mai puțin rumeguș în timpul procesării, rezultând astfel o cantitate mai mare de produs final din fiecare buștean tăiat, în paralel cu menținerea unui consum extrem de redus de energie. Debitarea cu ajutorul fierăstrăului LX50 este simplă și extrem de convenabilă pentru utilizator, grație unui sistem manual de încărcare și fixare a buștenilor, poziționării pânzei cu ajutorul unei manivele și unui sistem de avans a materialului prelucrat.

Inovația cheie a gamei de fierăstraie LX de la Wood-Mizer este reprezentată de ansamblul turn cu cadru rigid LX care conține panoul de control, motorul și capul de tăiere. Designul simplu și robust al fierăstrăului permite efectuarea de tăieturi precise într-un mod simplu și eficient.

fierastraul LX50

Caracteristicile modelului LX50
  • Motor electric de 5.5kW sau 14CP pe benzină
  • Diametrul maxim de 66cm al bușteanului la o lățime a tăieturii maxime de 55cm
  • 3.8m lungimea de tăiere sau superioară, prin extensiile opționale de pat de fierăstrău de 1.53m
  • Cap de tăiere pe cadru rigid tip turn LX și structură a patului fierăstrăului cu șină dublă rezistentă la lucrul în condiții grele

Fierăstrăul LX50 este disponibil pentru comandă în Europa începând cu luna septembrie 2019. Pentru mai multe informații, contactați reprezentantul dvs. local Wood-Mizer.

fierastraul LX50

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian