Bife-Sim Evenimente Mașini și Scule

Noua generație de CNC-uri Wood IQ la BIFE-SIM 2019

Anul acesta la BIFE-SIM va fi lansată noua generație de CNC-uri Wood IQ. Cel puțin este ceea ce ne promite Dan Pruteanu, managerul firmei. După 2018, când a avut ca țintă un CNC Wood IQ în fiecare colț al țării, anul acesta vine cu o altă provocare: o nouă generație de CNC-uri, îmbunătățită din punct de vedere tehnic și estetic. Pe 12 septembrie vor lansa noua generație care integrează o serie de upgrade-uri tehnice ce vor fi dezvăluite în cadrul expoziției. În ciuda timpului scurt de când este pe piața de utilaje pentru prelucrarea lemnului, Wood IQ a reușit să se facă remarcat mai ales pentru prețul accesibil al CNC-urilor produse, ceea ce a făcut ca firme de nivel mediu și mic să poată ajunge la acest tip de tehnologie performantă.

CNC-uri Wood IQ

A dorit să faciliteze tuturor producătorilor accesul la utilajele cu comandă numerică

Este ideea cu care în 2017, după 14 ani de experiență în industria lemnului, Dan Pruteanu a lansat Wood IQ. Fără să renunțe sau să neglijeze celelalte tipuri de utilaje de prelucrarea lemnului, s-a concetrat pe CNC și pe găsirea unei variante accesibile, fără a face, însă, rabat la nivelul de tehnologie oferit. Se pare că a găsit rețeta pentru că, în acești 2 ani de activitate, a livrat și montat peste 60 de CNC-uri în toate colțurile țării.

Clienții Wood IQ sunt firme din domeniul prelucrării lemnului și a panourilor derivate din lemn, dar nu numai. Pe lângă cei care produc uși din lemn masiv, mobilă din lemn, PAL sau MDF, fronturi de mobilier din MDF, elemente de decor din grinzi de lemn cu grosimea de până la 400 mm, scări sau căsuțe din lemn, CNC-urile Wood IQ au ajuns și la producători de uși din aluminiu sau la cei ce prelucrează plexiglas și alusobond pentru materiale publicitare.

Principalele motive pentru care clienții au optat pentru CNC-uri Wood IQ au fost raportul foarte bun calitate-preț, simplitatea în operare, ușurință la manevrare și contribuția adusă la reducerea costurilor  de fabricație. Toate acestea, plus relația foarte bună cu clienții și o echipă în spatele mărcii Wood IQ care a crescut continuu cu tineri dinamici și dedicați, au dus la îndeplinirea dezideratului de a avea un CNC în fiecare colț al țării.

Ce își propune Wood IQ cu noua generație de CNC-uri

Acum Wood IQ își propune să treacă la nivelul următor. Ca urmare a notorietății dobândite pe piața routerelor profesionale, producătorii le cer soluții cat mai diverse pentru nevoile lor speciale din producție. Așa s-a născut ideea unei noi generații de CNC-uri Wood IQ. Generația a doua vine cu un design modern, structură ranforsată portal, masă vacuum dublă și multe alte îmbunătățiri tehnice care vor fi dezvăluite la târg.

Noile CNC-uri sunt definite de cei 4P: Profesionale, Productive, Performante, Precise.

Strategia firmei este de a ajuta producătorii să-și optimizeze producția. Îmbunătățirile aduse CNC-urilor permit producătorilor accesul la tehnologie de nivel înalt cu rezultate pozitive imediate: creșterea productivității, calitatea sporită a prelucrărilor, reducerea timpul de lucru, soluție la problema lipsei mâinii de lucru.
CNC-uri Wood IQ
Prezența la BIFE-SIM 2019

La BIFE-SIM 2019 Wood IQ va lansa un nou model de Router CNC – 1325Pro ATC G9 – care vine dotat cu grup de găurire verticală 5+4. Mai multe informații despre dotările tehnice ale noului model veți putea afla doar venind la târg. În ciuda insistențelor, Dan Pruteanu nu a vrut să ne divulge niciun amănunt.🤐

Vor mai expune la târg alte 4 modele de CNC-uri și vor prezenta beneficiile computerelor profesionale din dotarea lor. În stand vor fi și alte utilaje de prelucrarea lemnului, dar este clar că vârful de lance rămân CNC-urile.

Wood IQ vă așteaptă, între 12 și 15 septembrie 2019, la Romexpo București, Pavilionul B1, stand 118.

CNC-uri Wood IQ

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian