Evenimente

LIGNA.Innovation Network de azi, 27 septembrie 2021

Prima ediție a LIGNA.Innovation Network începe azi, luni 27 septembrie 2021. În perioada 27-29 septembrie, LIGNA.Innovation Network va conecta companii internaționale, furnizori și beneficiari, va promova dialogul în jurul temelor de transformare a industriei prelucrării lemnului. Noul format Expo, Conferință și Networking este organizat de Deutsche Messe Hannover împreună cu VDMA Woodworking Machinery Association.

Mai mult de 110 companii naționale și internaționale își vor prezenta produsele și aplicațiile, vor oferi informații despre soluții concrete prin streaming și chat video. Companii precum Biesse, Bürkle, Dieffenbacher, Homag, Siemens, Siempelkamp și Weinig vor fi acolo. Posibilitățile de interconectare vor permite vizitatorilor să ia legătura direct cu expozanții cât și cu alți participanți. Totul în zona EXPO.

Programul de două zile al conferinței cu peste 80 de speakeri din toată lumea oferă, de asemenea, noi formate pentru a afla tendințele și pentru a iniția contacte. Va fi transmis live de la Centrul de Expoziții din Hanovra.

LIGNA.Forum digital se va concentra pe transformarea prelucrării lemnului prin digitalizare și networking. Un alt subiect este dedicat proceselor de construcție cu produse prefabricate din lemn. Agenda include prezentări și discuții pe subiecte precum automatizarea și procesele de fabricație eficiente pentru construcțiile din lemn și modalitățile de networking.

În cadrul Wood Industry Summit digital, discuțiile sunt în jurul procesării materialelor verzi. Experții vor prezenta inovațiile economice și tehnice care rezultă din folosirea noilor tehnologii de prelucrare a lemnului și a componentelor din lemn, cea mai importantă resursă regenerabilă pentru noi materiale și utilizări.

Nici ambarcațiunile din lemn nu vor fi neglijate. În „Spotlight Handwerk” (Spotlight Craft), experții vor oferi sugestii cu privire la diverse subiecte, cum ar fi azbestul și sănătatea-securitatea la locul de muncă, măsurarea digitală în comerț sau digitalizarea ca training prin video stream și chat.

În plus, marți, 28 septembrie 2021, Holzbau Deutschland va acorda German Timber Construction Award 2021 la LIGNA.Forum digital.

Pe 29 septembrie 2021, Simpozionul DIPA (Digital Printing Association) privind proiectarea suprafețelor cu tehnologie digitală va fi transmis live ca eveniment hibrid. Sub deviza „Creați-vă propria suprafață”, experții vor evidenția tendințele actuale pentru proiectarea suprafețelor de înaltă calitate și vor vorbi despre experiențele lor.

Cei interesați se pot înregistra la www.ligna.de/en/for-visitors/tickets.

Pentru mai multe informații despre eveniment vizitați www.ligna.de

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian