Evenimente

BIFE-SIM 2022 | Participă ca expozant la cel mai important eveniment din industria mobilei

Este momentul să te înscrii ca expozant la BIFE-SIM 2022 pentru a participa la cea mai tare experiență home & deco din toamnă! Evenimentul se desfășoară în perioada 22 – 25 septembrie și este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene.

BIFE SIM 2022

Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii are în vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile și materiale anului, dar și aplicații și echipamente smart care asigură confortul unei locuințe. BIFE-SIM 2022 este punctul de întâlnire al companiilor din domeniul mobilei și o modalitate eficientă prin care expozanții își pot prezenta produsele și serviciile vizitatorilor, specialiști sau public larg.

Evenimentul îmbină latura antreprenorială – dedicată utilajelor și echipamentelor, cu cea ambientală – adresată firmelor de tâmplărie, finisaje și decorațiuni interioare.
Dacă ești producător de mobilă sau ai o afacere în domeniul decorațiunilor interioare, participarea ca expozant la cel mai mare și important târg specializat din România este o oportunitate pentru business-ul tau.

Firme renumite din industria mobilei, amenajărilor interioare, utilajelor și echipamentelor și-au anunțat prezența și vor fi la ROMEXPO cu cele mai noi produse și tehnologii apărute în acest sector. Dacă dorești o mega expunere pentru compania ta, asigură-ți prezența la BIFE-SIM 2022 – un eveniment dedicat industriei home & deco din țară și străinătate.

Ai multe motive să participi:

  • Îți prezinți produsele și serviciile într-un stand modern și personalizat – Romexpo a pregătit un pachet complex de servicii și soluții creative, astfel încât să îți asigure o participare de succes.
  • Ai contact direct cu vizitatorul specialist – profesioniștii din domeniu sunt mereu în căutare de idei noi, de produse și materiale diverse, precum și de oportunități de bussines, iar BIFE-SIM 2022 este locul perfect în care poți să le prezinți noutățile din industrie și să le oferi informații relevante.
  • Beneficiezi de prezența unui publig larg numeros – pentru că există un interes mare și pentru achiziționarea de produse, evenimentul oferă și posibilitatea vânzării. Pregătește pentru BIFE-SIM 2022 cele mai atractive oferte!
  • Ai acces rapid la o rețea importantă de posibili parteneri de afaceriBIFE-SIM 2022 este o un spațiu de networking unde poți să îți dezvolți rețeaua de contacte și să faci schimb de idei cu alți antreprenori.
  • Poți organiza conferințe și seminarii, prezentări, demonstrații și workshop-uri.
  • Faci pare dintr-un eveniment cu vizibilitate considerabilă atât în mediul online, cât și în offline.
  • Poți crește vânzările companiei tale. Participarea la acest eveniment este una dintre cele mai importante strategii de creștere a vânzărilor și de menținere în preferințele clienților.

Dacă vrei mai multe informații despre condițiile de participare sau detalii despre organizarea evenimentului, reprezentanții Romexpo și cei de la Asociația Producătorilor de Mobilă din România au răspunsuri la toate întrebările. Îi poți contacta prin email la adresele bifesim@romexpo.ro sau bife_sim@industriamobilei.ro. 

Detalii suplimentare despre eveniment pe www.bife-sim.ro

PROGRAM DE VIZITARE BIFE-SIM 2022

22 – 25 septembrie 2022, în intervalul 10:00 -18:00

 

Comunicat Romexpo – BIFE-SIM 2022

 

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian