Evenimente

Felder Gruppe România vă așteaptă la Zilele Porților Deschise: Festool – scule de calitate germană, acum la preț de producător

Felder Gruppe România organizează evenimentul „Zilele Porților Deschise: Festool – scule de calitate germană, acum la preț de producător”. Sunteți așteptați vineri, 17 iunie 2022, la Felder Demo Center, între orele 10:00-20:00.

Mizând pe importanța experienței live a prezentării produselor, Felder Gruppe România vă invită să descoperiți beneficiile utilajelor și sculelor de mână pentru tâmplărie și dulgherie pe care le comercializează. Felder Gruppe România deține în portofoliul său utilaje, scule și soluții care acoperă toate operațiile dintr-un atelier sau fabrică unde se prelucrează lemn, PAL sau MDF.

Sunt pregătite mai multe activități de interes, cu exemplificări ale unor situații reale în care sculele Festool, utilajele Felder, soluțiile Novoryt și Schneider își demonstrează valențele.

Îți place Festool? Îl poți cumpăra acum la preț de producător!

Toată gama de scule Festool va fi prezentă. Fie că este vorba de tăiere, frezare, şlefuire rindeluire, găurire, înșurubare, canelare şi aspirare, Festool va fi prezent cu scule electrice pentru fiecare operație de lucru care implică lemnul.

Vor avea loc demonstrații cu peste 30 de scule de mână pentru prelucrarea lemnului Festool, care vor acoperi toate ariile de interes și îți vor oferi toate informațiile necesare. Iar, în cazul în care vrei să achiziționezi un produs Festool, nu va trebui să aștepți! Poți pleca cu produsul dorit, indiferent dacă te interesează scule, accesorii sau consumabile. Felder Gruppe România are în stoc peste 2000 de produse Festool pe care le poți cumpăra la preț de producător în ziua evenimentului.

Descoperă avantajele competitive ale utilajelor Felder Group

Pentru cei care nu sunt interesați doar de sculele de mână, utilajele Felder pentru prelucrarea lemnului sunt pregătite pentru simularea unui proces întreg de producție: debitare cu fierăstrăul circular Format4 kappa550, găurire și frezare cu CNC-ul Format4 Creator 950, aplicare cant abs pe drept cu Format4 Tempora F400 45.03L sau alte forme cu Felder Forka 200 ECO, îndreptarea și rindeluirea lemnului cu Hammer A341.

Demonstrații cu Novoryt și Schneider

Vor fi testate inclusiv soluțiile profesionale de la Novoryt pentru a repara diverse suprafețe din lemn/PAL/MDF și se vor face demonstrații cu sculele de prelucrare pneumatice și compresoare pentru aer comprimat de la Schneider.

La final, fiecare firmă participantă la eveniment, va primi cadou, din partea Felder Gruppe România, câte un MINI-Systainer T-LOC SYS-MINI 1 TL.

Zilele Porților Deschise: Festool –  calitate germană, acum la preț de producător
Vineri, 17 iunie 2022, de la 10:00 la 20:00
Felder Demo Center, din Sos. Berceni 110, Sector 4 – București

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian