Business Evenimente

Târgurile HOLZ-HANDWERK și FENSTERBAU FRONTALE – 19-22 Martie 2024 la Nürnberg

După ediția specială de vară din 2022, HOLZ-HANDWERK și FENSTERBAU FRONTALE revin la programul lor obișnuit. Târgul combinat va avea loc în perioada 19–22 martie 2024 și reunește la Nürnberg sectorul internațional al prelucrării lemnului și jucătorii globali din industria ferestrelor, ușilor și fațadelor . Ca de obicei, un singur bilet de târg oferă acces la ambele evenimente. Participanții vor descoperi cele mai relevante tendințe în tehnologia mașinilor, echipamente și materiale pentru lemn, precum și cele mai recente dezvoltări și inovații în construcția de ferestre, uși și fațade la standurile expozanților și în cadrul unui program diversificat al evenimentului.

La HOLZ-HANDWERK, aproximativ 320 de expozanți deja înregistrați vor prezenta întreaga gamă de materiale pentru prelucrarea lemnului, acoperind întregul lanț de aprovizionare. Produsele pot fi testate direct la standurile expozanților. În cadrul unui program expozițional divers, cu speakeri de top și actori cheie din industrie, vizitatorii vor putea să analizeze în profunzime noile scule și tehnologii și – de ce nu – să-și îmbogățească cunoștințele.

Punctele de atracție ale HOLZ-HANDWERK 2024

Anul acesta, expoziția specială a dulgherilor bavarezi (Bavarian Carpentry Association-FSH) „DesignObjekt – ObjektDesign” (Hala 11.0) se concentrează pe designul de produs sustenabil. Aici, dulgherii vor  putea aprofunda designul de produs sustenabil și oportunitățile pe care le oferă pentru viitor.

Campusul HOLZ-HANDWERK (Hala 11.0) abordează problemele de sprijin pentru noua generație de meseriași și lipsa personalului calificat. Diverse colegii și alte instituții de formare profesională își vor prezenta facilitățile și vor oferi informații despre oportunitățile de formare și dezvoltare profesională în prelucrarea lemnului și tâmplărie pentru începători și profesioniști deopotrivă. O idee interesantă care ar putea fi reprodusă și în România.

O abordare inovatoare pentru recrutarea personalului calificat va fi evidențiată pentru prima dată la standul JobMatch (Hala 7), organizat de platforma de recrutare mehrmacher.de în colaborare cu NürnbergMesse. Într-un sistem pe care ei îl numesc „recrutare inversă”, cei mai buni angajatori din industrie își prezintă companiile și aplică pentru personal calificat. În timpul interviurilor live cu angajații și managerii, potențialii candidați la job pot obține o perspectivă personală asupra companiilor respective. Procesul de aplicare pentru job poate fi finalizat pe loc, în doar câteva clicuri, fără necesarul CV. Pentru angajatori, standul JobMatch oferă multe avantaje, inclusiv prezentări ale unor specialiști în îmbunătățirea recrutării, retenției și dezvoltării personalului calificat, precum și rapoarte ale industriei.

În parteneriat cu FENSTERBAU FRONTALE, Forumul PRACTICAL GUIDE TO DIGITISATION (Hala 7), care a avut o premiera în 2002, va intra în runda următoare. Într-o combinație de prezentări stil TED, rapoarte de bune practici, ateliere compacte și prezentări de produse, forumul oferă orientări practice pentru digitalizarea proceselor operaționale.

La pavilionul „Tineri Inovatori” (Hala 7), subvenționat de autoritățile germane, start-up-uri și companii tinere vor prezenta produsele lor inovatoare unui public profesionist.

Punctele de atracție ale FENSTERBAU FRONTALE

Vizitatorii HOLZ-HANDWERK își pot folosi biletul pentru a vizita, de asemenea, toate evenimentele din programul FENSTERBAU FRONTALE.

În FORUMUL FENSTERBAU FRONTALE (Hala 7A), se vor dezbate aspecte practice ale temelor cheie precum sustenabilitatea, ventilația, instalarea, construcția și renovarea.

La expoziția specială „Climate-safe building” (Hala 1), organizată de ift Rosenheim și NürnbergMesse, accentul va fi pus pe eficientizarea emisiilor de CO2 și protecția împotriva variațiilor climatice extreme prin ferestre, uși și fațade sustenabile. Tema reciclării va fi, de asemenea, abordată.

Cel de-al 11-lea Forum Arhitectură Fereastră Fațadă (NCC Ost) pe tema „Reconstruibil – Design・Durabilitate・Reziliență” cu tururi ghidate asociate pentru arhitecți, MetallbauTREFF (Hala 5), zonele de expunere specială „Focus pe uși interioare” și „Gust de windays” (“Taste of windays”, NCC Ost), precum și cele două ceremonii de decernare a premiilor „Premiul Maestru Artizan” (“Master Craftsman Award”, FORUMUL FENSTERBAU FRONTALE, Hala 7A) și „Producătorul de Ferestre al Anului 2024” (FORUMUL FENSTERBAU FRONTALE, Hala 7A) completează programul expozițional.

sursa woodindustry.news

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian