Business Evenimente Utilaje producție case lemn

ROBOT-Compact 650 HUNDEGGER prezentat la DACH+HOLZ 2024

Azi vă prezentăm ultima inovație de la Hundegger: ROBOT Compact 650. Mașina automată compactă care demonstrează că dimensiunile mici pot ascunde performanțe impresionante, ne-a fost prezentată la Stuttgart, în cadrul DACH+HOLZ 2024, de către reprezentantul Hans Hundegger AG, Wolfgang Piatke.

Flexibilitate și performanță unite într-o singură mașină compactă. Acesta este exact ceea ce multe companii de construcții din lemn din întreaga lume au așteptat: Hundegger a adăugat din nou la gama sa de produse mașini cu cerințe de spațiu modeste. ROBOT-Compact 650 este special conceput pentru dulgheri care au nevoie de flexibilitate și un volum ridicat în producția lor.

ROBOT-Compact 650 permite realizarea unor operații eficiente și profesioniste chiar și pentru companiile cu spațiu limitat și producții mici. Eficiența este obținută, pe de o parte prin utilizarea unității robotizate cu 6 axe a ROBOT-Drive cu schimbător automat de unelte, pe de altă parte datorită unui concept de produs sofisticat.

Obiectivul principal asumat de producător în dezvoltarea produsului a fost maximul de flexibilitate cuplat cu utilizarea minimă a spațiului. A fost creată pentru secțiuni transversale de la 20 x 60 mm la 300 x 650 mm, pentru toate tipurile de operațiuni, până la prelucrarea grinzilor laminate și CLT.

Astăzi, producția eficientă și profitabilă este un factor decisiv în succesul oricărei companii. De aceea, ROBOT-Compact 650 a fost echipat fără compromisuri, cu unitatea robotizată cu 6 axe. Prelucrarea automată a lemnului duce la o creștere reală a capacității. Asta pentru că, se știe, rețeta succesului este să produci mai multe piese cu mai puțini angajați și într-un timp mai scurt. De la o casă din bușteni până la o casă prefabricată sau cele mai complicate structuri de acoperiș, puteți produce aproape orice cu acest utilaj.

Precizia și rentabilitatea sunt inteligent combinate. Elementul central este unitatea patentată cu robot cu 6 axe cu 28 de sloturi pentru unelte. Puteți utiliza ROBOT-Compact 650 pentru a efectua toate operațiile convenționale într-o singură trecere, fără rotație sau întoarcere a piesei. Unitatea patentată cu robot cu 6 axe are o gamă de viteză de la 0 la 12.000 rpm și până la 28 de unelte selectabile. Magazia de scule este proiectată pentru a ține până la 28 de unelte diferite cu o lungime utilă de până la 420 mm. O bandă transportoare este folosită pentru a transporta piesele scurte către operator.

Hundegger este lider mondial în fabricarea de mașini pentru prelucrarea lemnului complet automate. În România sunt aproximativ 25 de clienți care utilizează mașinile Hundegger, compania germană oferindu-le asistență tehnică, servicii, software și piese de schimb.

Mai jos filmul realizat de Revista din Lemn la DACH+HOLZ 2024

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian