Echipamente de Vopsit Evenimente Uncategorized

VEN SPRAY ONE: Robot de vopsire Venjakob pentru vopsitorii și afaceri mici

La Târgul Holz-Handwerk din Nürnberg, am avut ocazia să discutăm cu Oliver Milde de la Venjakob. Oliver ne-a prezentat VEN SPRAY ONE, o mașină de vopsit compactă, concepută special pentru nevoile micilor vopsitorii și afacerilor mici. Caracteristicile și beneficiile VEN SPRAY ONE, o soluție foarte bună pentru aplicarea semi-automată a lacurilor, le găsiți în acest articol dar și într-un video, la finalul articolului, filmat cu Oliver în standul Venjakob de la Holz-Handwerk.

VEN SPRAY ONE marchează un pas semnificativ înainte în tehnologia de vopsire, oferind o soluție compactă, dar extrem de eficientă, pentru tâmplari, mici vopsitorii și toate companiile care aplică lacuri în cantități mici. Proiectată de Venjakob, companie recunoscută în construcția de mașini de aplicat lacuri pe mobilier și suprafețe industriale, această mașină automată de pulverizare este rezultatul unei îndelungi experiențe a firmei germane.

Caracteristici și Beneficii

Compactă și Eficientă

Cu dimensiunile sale optimizate – puțin peste 4 metri lungime, 4 metri lățime și 2.60 metri înălțime – VEN SPRAY ONE dispune de o cabină de vopsire spațioasă, echipată cu ferestre mari de vizualizare. Aceasta permite vopsirea pieselor de diferite dimensiuni, cu o lungime minimă de 250 mm, lățime de cel puțin 25 mm și înălțime de 6 mm, maximul fiind de 1,300 mm în lățime și 50 mm în înălțime.

Soluție Personalizată și Flexibilă

Concepută ca o soluție individuală flexibilă, VEN SPRAY ONE permite companiilor să înceapă aplicarea semi-automată a lacurilor rapid și ușor, cu costuri reduse. Din informațiile primite de la producător, am înțeles că beneficiază și de un timp scurt de livrare, de doar patru săptămâni. În acest fel, beneficiarul are flexibilitate în deciziile sale de investiții.

Tehnologie Avansată

Mașina include patru componente cheie: un sistem de transport, un sistem de control, un sistem de pulverizare și un sistem de filtrare. Echipată cu tehnolofie avansată, detectează automat poziția și dimensiunea pieselor, asigurând o aplicare precisă a vopselei, economisind material și reducând necesitatea de curățare, datorită benzii de hârtie integrată.

Concluzie

VEN SPRAY ONE de la Venjakob nu este doar o mașină de vopsit, este o soluție completă care promite să transforme procesul de vopsire, cel puțin pentru  afacerile mai mici. Dacă vă confruntați cu provocări în obținerea unei finisări de înaltă calitate sau pur și simplu căutați să optimizați procesul de vopsire, Venjakob oferă suportul și tehnologia necesare pentru a atinge aceste obiective. Aceasta reiese și din ceea ce ne-a declarat Oliver Milde în video-ul de mai jos, realizat de către Revista din Lemn în standul Venjakob de la Holz-Handwerk 2024.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian