Echipamente de Vopsit Evenimente

Centrul de inovații Giardina Group are porțile deschise în timpul Xylexpo 2024

În timpul desfășurării Xylexpo 2024, evenimentul dedicat industriei prelucrării lemnului și a mobilierului, se deschid ușile centrului de inovație Giardina Group: Giampiero Mauri Innovation Center. Evenimentul, care are loc între 21 și 24 mai, promite să prezinte cele mai noi tehnologii de finisare și de acoperire a lemnului dezvoltate de Giardina Group.

Vizitatorii sunt invitați la standul Giardina Group (hala 1, standul D05) de la Fieramilano, locul de desfășurare Xylexpo 2024, pentru a avea ocazia să exploreze și să testeze tehnologiile de acoperire a lemnului și de finisare, oferite de companie. Dar evenimentele nu se opresc aici. Pe lângă prezentările de la târg, Giardina Group își deschide porțile Giampiero Mauri Innovation Center, aflat la mai puțin de 30 de minute de Fieramilano, pentru patru zile de demonstrații. Între 21 și 24 mai, începând cu ora 15:00, vizitatorii pot asista la demonstrații de finisare cu tehnologia „Zerogloss” pe panouri tridimensionale, precum și la finisarea pe panouri plate prin metoda roller coating, în colaborare cu unii dintre cei mai importanți producători de vopsele. Aceștia sunt

  • 22/05 ICRO COATINGS S.p.A.
  • 23/05 ICA S.p.A.
  • 24/05 RENNER ITALIA S.p.A.

Pentru a putea participa trebuie să completați formularul și să alegeți ziua din pagina dedicată evenimentului.

Giardina Group este o companie italiană specializată în dezvoltarea și producția de tehnologii de finisare a suprafețelor, în special a celor din lemn. Este rezultatul unificării a trei companii din industria tratării suprafețelor: Giardina Finishing, Mauri Macchine și Ventilazione Italiana. Acest proces a început în 2010, când Giampiero Mauri a inițiat un parteneriat cu Giardina Finishing, care s-a încheiat cu achiziția Giardina Finishing de către Mauri Macchine în 2012. Grupul și-a extins portofoliul în 2020 prin achiziționarea De Stefani, un jucător important în domeniul șlefuirii, adăugând un al treilea pilon esențial la fundația sa.

Sursa Giardina Group

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână