Aplicare Adeziv

Cartea „Adezivii în industria mobilei” este disponibilă în limba engleză

Edizioni Goliardiche, în colaborare cu Catas și Avisa-Federchimica (asociația italiană a producătorilor de adezivi), a publicat recent versiunea în limba engleză a cărții „Adezivii în industria mobilei”. Volumul, scris de Franco Bulian, directorul Catas și autor al mai multor publicații științifice în domeniu, oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra rolului adezivilor în lumea producției de mobilier și prelucrării lemnului.

Cartea, structurată în nouă capitole și cu peste 300 de pagini, explorează aspecte diverse, de la teoria legăturilor adezive până la aplicațiile practice în industrie. Sunt abordate subiecte precum aplicarea canturilor, substraturile, materialele de laminare, metodele de asamblare a mobilierului și clasificarea diferitelor „familii” de adezivi.

Industria mobilei a trecut prin transformări semnificative în ultimele cinci decenii, atingând o fază de maturitate. Această evoluție a creat noi relații între actorii din industrie, protagoniștii unei schimbări menite să optimizeze procesele prin „specializare”. Cunoștințele practice rezultă din interconectarea diferitelor domenii și materiale, între lemn și chimie, între PAL și formaldehidă, între lemn și adezivi pe bază de vinil, în căutarea constantă a „practicilor” care nu numai că oferă cele mai bune rezultate în ceea ce privește calitatea, dar iau în considerare și sănătatea mediilor de lucru și impactul asupra mediului.

Disponibilitatea acestei lucrări în limba engleză reprezintă un pas important pentru publicul internațional, oferind acces la o sursă valoroasă de informații, teste, verificări, perspective și îndrumări practice. Abilitatea autorului de a naviga cu ușurință între aspectele teoretice și practice dă naștere unui compendiu autentic despre legăturile adezive, care va fi cu siguranță util pentru mulți profesioniști din industrie.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână