Diverse

Căsuțe în copaci pe câmpuri de lavandă

La Piantata este o pensiune agroturistică din regiunea Lazio, Italia. Se află într-o superbă regiune colinară, la câțiva kilometri de Lacul Bolsena și vechiul oraș Tuscania. Până aici nimic senzațional, veți spune. O pensiune într-o frumoasă zonă turistică, cum sunt atâtea altele în Italia. Ce are La Piantata deosebit? Două căsuțe în copaci, construite din lemn la aproximativ 8 metri deasupra solului.

Căsuțele au vedere panoramică asupra domeniului, care cuprinde o livadă cu peste 1800 de măslini seculari și 12 hectare cultivate cu lavandă. Au fost construite fără să afecteze cu nimic copacii, totul fiind făcut cu foarte mult respect pentru mediu.

suite bleu 2

 

 

Italie. Lazio. Piantata house. The Black cabin

La Suite Bleu, cum se numește una dintre căsuțe, este construită într-un stejar secular. Izolată, departe de rumoarea, poluarea și problemele orașului, casa te îmbină la odihnă și visare. Are o suprafață de 44 mp în care găsim un dormitor, o baie perfect utilată și o terasă superbă.

 

interior siute blue

Ce preț are casa de vacanță Cape...
Ce preț are casa de vacanță Cape Town CASArbor

terasa siute blue

terasa suite blue 2

suite bleu 1

Cea de-a doua căsută, Black Cabin, se află într-un pin vechi de două secole. Este un veritabil apartament de lux, de 87 mp, pentru amenajarea căruia designerii au folosit materiale textile naturale, in și bumbac, combinate cu lemn de cedru canadian, oțel și sticlă. Designul sofisticat, atât de atent la detalii, a dat viață unei ambianțe exclusiviste. Casa este luxoasă, dar și high-tech, având lumini cu leduri, TV modern full HD și sistem home cinema.

black cabin 8

interior Black cabin

black cabin 9

terasa black cabin

black cabin 5

 

Locul este superb și, cu toate că este exclusivist, nimic nu ne împiedică să admirăm și, de ce nu, să visăm. Mai multe informații puteți afla aici.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter