Diverse Evenimente Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn

Reduceri de până la -70% la scule de mână și accesorii FESTOOL în perioada 9-13 noiembrie în magazinul online Felder Gruppe România

Black Friday este în perioada 9-13 noiembrie 2023 la Felder Gruppe România. În această perioadă te așteaptă reduceri de până la 70% la sculele de mână și accesoriile Festool în magazinul online Felder Gruppe România, adică în linkul următor https://magazin.felder-gruppe.ro/.

Dacă atelierul tău are nevoie de bormașină, fierăstrău circular, mașină de aplicat cant, polizor unghiular, șlefuitor și multe alte scule Festool, ai posibilitatea să îl echipezi beneficiind de reduceri de până la 70% din prețul de listă. În plus, la 2 scule comandate primești gratuit un hanorac cu inscripția Festool Fan, iar la orice comandă primești, tot gratuit, o soluție profesională de curățare a mobilierului. Comenzile pot fi plătite cu transfer bancar sau cu cardul, pot fi ridicate din showroom sau livrate prin curier.

Și dacă tot ai ajuns acolo, poți vedea toată oferta Felder Gruppe România, adică și utilajele industriale de prelucrare a lemnului pentru ateliere mai mari sau fabrici. Asta pentru că, prezent pe piața românească de mai bine de 20 de ani, Felder Gruppe România oferă soluții complete pentru producția de mobilă, atât pentru ateliere sau afaceri mai mici, cât și pentru fabrici de mare capacitate. Misiunea asumată a companiei este de a oferi întotdeauna soluțiile potrivite pentru ca fiecare partener să poată produce mai mult, mai repede, mai bine și fără griji.

Eu îți recomand, dacă tot ești acolo, să te uiți și la programele lor pentru dezvoltare, construite de-a lungul anilor și, de aceea, foarte bine puse la punct. Mă refer la soluțiile flexibile de finanțare prin programul Flex-Fin, la garanțiile extinse prin programul G+, la programul Buy-Back prin care poți valorifica un utilaj vechi într-un avans pentru un utilaj nou sau second-hand superior, mai potrivit nevoilor tale actuale de producție sau la programul Blitz Service, care cuprinde servicii de asistență tehnică în garanție și post-garanție, instruire și piese de schimb pentru mărcile Felder, Format4, Hammer, Mayer și Schneider Airsystems.

Chiar sunt curios care a fost experiența ta pe magazinul online Felder Gruppe România. Dacă ai achiziționat o sculă Festool de la ei în această perioadă chiar te rog să lași mai jos un comentariu în care să ne spui părerea ta despre produs și despre experiența avută.

 

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian