Deco&Design

Designer Spotlight – Koka Nikoladze

Uneori cele mai trăznite idei produc cele mai interesante efecte. În cazul de față am plăcerea să vă prezint două dintre creațiile lui Koka Nikoladze: niște cutii muzicale din lemn care pot produce aproape o infinitate de combinații datorită pieselor interschimbabile din tot soiul de metale îndoite în diferite forme.

Cred că aici aș fi ajuns și eu dacă aș fi continuat să mă joc cu rigle lovite de marginea băncii, strune ținute în dinți și ciupite ritmic sau furculițe transformate în diapazon ulterior confiscate de profesori în gimnaziu.

Audiție plăcută!

Vlad

Este arhitect și membru fondator al companiei Koob Hub. Se axează pe arhitectură civilă, design interior și realitate virtuală. În ultimii 4 ani a proiectat pentru piața chineză complexuri rezidențiale, spații comerciale de tip mall și turnuri de birouri clasa A cuprinse între 120-300m înălțime. În timpul liber ... haha, pe cine păcălim!? Vlad nu are timp liber.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Este visul meu sa realizez un soi de cutie muzicala, invenție proprie, la care se poate „cânta” cu mâna goală sau cu un fel de băț sonor. Proiectul include o cavitate rezonantă, un orificiu aspirator sonor și o serie de transversale muzicale subțiri din fire de polietilenă. Intenționez să o numesc „scârțâitoară”

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână