Business Deco&Design Evenimente Mobilier

imm cologne 2024 – Vom lua pulsul industriei de mobilă și amenajări interioare

Revista din Lemn va participa la imm cologne 2024, cel mai prestigios eveniment al industriei de mobilă din Germania, de săptămâna viitoare. Vom fi acolo pe perioada evenimentului, 14-18 ianuarie 2024, cu misiunea de a analiza direcțiile și tendințele care vor defini piața internațională de mobilă în 2024.

Cel mai mare eveniment dedicat industriei de amenajări interioare din Germania va prezenta tendințele pentru sezonul următor și se pregătește să devină locul central de întâlnire pentru scena internațională a mobilierului. Cu tema sa centrală, „Connecting Communities”, evenimentul invită vizitatorii să descopere noile colecții, inovațiile, să schimbe idei, să discute tendințele, să facă noi contacte și să mențină relațiile existente.

Revista din Lemn va acoperi evoluțiile majore în materie de design, materiale inovatoare și tehnologii emergente prezentate la imm cologne. Vom explora standurile expoziționale, vom încerca să realizăm interviuri cu liderii de opinie și vom documenta noile tendințe care vor modela piața de mobilă în 2024.

imm cologne 2024 se anunță a fi un eveniment crucial în calendarul industriei, iar Revista din Lemn va încerca să ofere celor ce o urmăresc privilegiul de a explora culisele unui astfel de eveniment. Din 15 până în 18 ianuarie 2024 vom interacționa cu experții, designerii și furnizorii de mobilă, având misiunea de a aduce la suprafață cele mai noi colecții, inovații și perspective.

O atenție specială o vom acorda și reprezentării României la acest eveniment de anvergură internațională. Revista din Lemn va observa cum se vor evidenția companiile românești în contextul pieței internaționale de mobilă, urmărind modul în care acestea vor fi remarcate și felul în care își vor aduce contribuția la trendurile globale și la inovațiile în design.

Participarea noastră la imm cologne 2024 reprezintă nu doar o oportunitate de a descoperi cele mai noi și inspiraționale creații din lumea mobilierului, ci și un demers dedicat reprezentării României în peisajul internațional al mobilei. Vom evalua cum se plasează companiile românești în fața provocărilor și oportunităților globale, și vom aduce aceste perspective în paginile Revistei din Lemn.

Deplasare sustinută de Felder Group – #unprietendecalitate
Eveniment recomandat de #Lemn.Expert – O comunitate de calitate

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian