Business

Revista din Lemn partener media BIFE-SIM 2016

Este oficial! Revista din Lemn este partener media BIFE-SIM 2016!

Aceasta înseamnă că în urma parteneriatului încheiat cu Romexpo, Revista din Lemn va promova BIFE-SIM 2016, atât pe parcursul desfășurării evenimentului /14-18 septembrie/ dar mai ales va aloca resurse pentru promovarea târgului în perioada premergătoare începerii lui. Mai mult decât atât, rezumându-se la România, Revista din Lemn consideră BIFE-SIM 2016 principalul eveniment al anului în domeniu. Își propune să adune energiile din industria lemnului pentru ca acesta să fie un eveniment important de care este nevoie pentru a adăuga mai multă valoare business-urilor existente și pentru a se dezvolta afaceri noi.

BIFE-SIM este o bună ocazie pentru networking și de aceea vă invităm pe toți, încă de acum, să faceți parte din proiectul nostru. Revista din Lemn are deja o secțiune specială dedicată BIFE-SIM 2016, vizibilă chiar în meniul principal al site-ului revistadinlemn.ro. Aceasta va cuprinde noutățile care vor fi prezentate la BIFE-SIM 2016, știri, lansări de produse, de tehnologii, orice alte informații legate de acest eveniment. Este locul unde, ca expozant, vă puteți prezenta compania și produsele. Cu ce veniți nou la acest târg? Ce este special la participarea de anul acesta? Revista din Lemn reprezintă oportunitatea de a transmite răspunsurile la aceste întrebări de interes pentru clienții voștri. Dacă aveți ceva nou și interesant de comunicat, o idee, un produs, vă așteptăm mesajele.

De asemenea, Revista din Lemn reprezită o platformă pe care vă puteți promova afacerea, mărcile și produsele. Așa că, dacă doriți o vizibilitate mai accentuată înainte de eveniment și pe perioada BIFE-SIM 2016 vedeți aici oferta noastră de publicitate de care puteți beneficia. Vă vom ajuta să aveți un impact mai mare, să aduceți la standul vostru de la BIFE cât mai multe persoane interesate de produsele pe care le oferiți, vă vom promova produsele atât înainte, cât și pe perioada târgului. Vom crea împreună campaniile de care aveți nevoie pentru a face din prezența voastră la BIFE un succes.

Vă așteptăm alături de noi!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian