Idei de meșterit

Pur și simplu din lemn

Veți vedea unul dintre cele mai simple lucruri care pot fi făcute din lemn. Pur și simplu este un proiect făcut doar din câteva bucăți de lemn și fâșii de piele. Este o versiune din lemn a uneia dintre cele mai cunoscute jucării pentru copii și mult mai potrivită decât oricare altă variantă din plastic. În plus, e o idee pentru părinții care apreciază și preferă lucrurile simple, din materiale cât mai naturale. Este un proiect cu consum mic de materiale și cu dificultate minimă de realizare. Se vede chiar de la prima imagine că nu este nimic complicat sau dificil de făcut. Iar, ideea de a face ceva cu mâinile tale pentru copilul tău sau pentru alți copii din familie e foarte tentantă, chiar și pentru cei mai puțin pricepuți la genul acesta de activități.

simplu din lemn
O jucărie simplă pentru un copil fericit
simplu din lemn
Gata, jucăriile sunt strânse

cu doar câteva măsurători și operațiuni simple

WoodBabyGym2

Șlefuirea este una dintre cele mai importante operațiuni de finisare, iar în acest caz, trebuie să șlefuiți bine de tot. O suprafață cât mai netedă și fină este absolut necesară.

WoodBabyGym3

Se pot folosi șnururi din piele pentru a agăța bile, inele sau brățări din lemn.

simplu din lemn

Dacă aveți și copii mai mari în familie puteți face ceva la fel de simplu și pentru ei. Nu dați banii pe prostii!

 

sursa: themerrythought.com

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian