Business

Abonează-te la Revista din Lemn! Soluții, idei, produse și în 2019

Am început vânzarea abonamentelor la Revista din Lemn pentru anul 2019.

Revista din Lemn, ediția tipărită, va avea și anul acesta două apariții, în martie 2019 și în septembrie 2019. Pentru ediția din Martie am pregătit o temă interesantă credem noi, CASE DIN LEMN.

Vei găsi multe informații despre cei care construiesc case din lemn, despre cei care le proiectează, despre tehnici de execuție, norme și legislație românească și europeană și multe altele.

Revista din septembrie va fi și ea plină de surprize. Conținutul și calitatea revistelor vor rămâne la fel cum te-am obișnuit.

Semnalele primite de la voi ne-au arătat că apariția revistei a fost o decizie bună. Avem gânduri mari anul acesta. Datorită succesului avut anul trecut cu vânzarea abonamentelor, anul acesta ne propunem să păstrăm aceeași calitate a conținutului și a tiparului. Reacțiile voastre extrem de pozitive ne obligă să fim mai buni. De aceea am decis să păstrăm același număr de apariții, dar să investim mai mult în distribuție. Să fim mai aproape de voi.

Așadar, de anul acesta…

poți cumpăra revistele de la chioșc

Începând cu acest an Revista din Lemn poate fi cumpărată de la magazinele Inmedio și de la chioșcurile din toată țara. Prețul unei reviste este de 35 lei.

sau te poți abona la noi în site

Prețul unui abonament pentru 2019 este de 64 lei sau 13,59 euro dacă vrei să faci plata abonamentului cu cardul bancar.

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva click-uri. Plata o poți face cu cardul (5% discount), prin transfer bancar (5% discount) sau ramburs la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta.

Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar (5% discount) te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi ediția din martie 2019 împreună cu factura aferentă abonamentului.

Dacă ai optat pentru plata ramburs la livrare te rugăm să faci plata la livrarea numărului din  martie 2019. Ediția din septembrie 2019 a revistei o vei primi, la fel ca și ediția anterioară, la adresa pe care o vei menționa în comandă.

Dacă ai optat pentru plata cu cardul (5% discount), vei primi revistele în momentul apariției, în martie 2019 și în septembrie 2019. Din acest an este disponibilă și plata cu cardul, prin PayPal. Pentru acest mod de plată trebuie să te asiguri că vei face plata în Euro. Apoi să alegi modalitatea de plată, cu card sau prin contul tău PayPal. Si in acest caz ai o reducere de 5%.

Cum înregistrezi comanda?

Este foarte simplu.

Te rugăm să alegi moneda în care vrei să faci plata și apoi să dai clic pe butonul ADAUGĂ ÎN COȘ (vezi imaginea de mai jos).

 

Apoi, click pe butonul VEZI COȘUL sau direct la FINALIZARE COMANDĂ (vezi imaginea de mai jos).

Dacă ai dat clic pe butonul VEZI COȘUL și ești de acord cu ceea ce este în el, dă click pe CONTINUĂ CU FINALIZAREA.

În faza finală adaugi datele de facturare și livrare, alegi metoda de plată și trimiți comanda. Dacă alegi să plătești cu cardul (disponibilă doar în euro) sau prin transfer bancar ai un discount de 5% din valoarea comenzii.

Dacă vrei și revistele din 2018 le poți achiziționa în această fază, cu doar 39 lei, bifând căsuța albă din dreptul VREAU ȘI REVISTELE DIN 2018 (vezi imaginea de mai jos).

Daca întâmpini probleme în timpul achiziționării abonamentului te rugăm să ne anunți și îți vom oferi ajutorul.

Sperăm că îți sunt de folos revistele noastre, apreciezi munca noastră și vei alege să ne susții abonându-te la Revista din Lemn.

Mulțumim,

Echipa Revista din Lemn

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian