Business Evenimente

Atelier antreprenorial la Expowood

În perioada 11-13 aprilie 2019 va avea loc la Brașov Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale Expowood. Vineri, 12 aprilie, a doua zi de târg, va fi dedicată unui atelier antreprenorial. Acesta va cuprinde, în prima parte, prezentări despre finanțările și serviciile menite să susțină antreprenoriatul din România, iar după prânz, în a doua parte, se va discuta despre tehnologiile și soluțiile inovatoare ale companiilor locale din industria mobilei, ne-a anunțat organizatorul.

În intervalul 10.00-15.00, sunt cuprinse 11 evenimente de specialitate. Primirea participanților se va face începând cu ora 9.00, fiind incluse o pauză de 10 minute de cafea la ora 12.00 și o pauză de masă la final, la ora 15.00. Intrarea este liberă.

Dintre cei care vor avea prezentări fac parte specialiști de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, manageri de proiect de la Camera de Comerț și Industrie Brașov, consultanți și directori de companii.

Printre subiectele abordate vor fi și cele despre internaționalizarea IMM-urilor, digitalizarea companiilor, instrumentele de finanțare pentru start-up-uri și subvențiile ce se pot acorda. Se va discuta și despre sistemele de vopsire robotizată, programele software pentru proiectarea de uși-ferestre, prezentarea noilor colecții de fronturi de uși de bucătărie.

Conform organizatorilor, la evenimentele de specialitate de la EXPOWOOD și-au anunțat participarea profesioniști și specialiști din Croația, Slovenia, Ungaria, Bulgaria și Austria.

Programul complet al evenimentului îl găsiți accesând linkul următor.

Categorii

Abonează-te la newsletter