Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

Wood-Mizer lansează mașina de profilat multifuncțională MF130

Mașina de profilat MF130 Wood-Mizer

Mașina de profilat MF130 este un echipament multifuncțional care oferă o flexibilitate maximă în atelierele de tâmplărie. Proiectată să ofere posibilitatea de a fabrica diferite articole din lemn, mașina MF130 poate efectua profilare dreaptă, curbată, scobire în lemn, cepuire, precum și multe alte operații!

Principalele caracteristici ale mașinii MF130
• 1 ax multifuncțional cu unghiuri și poziții reglabile pe verticală și orizontală
• cadru din fontă stabil și masă ușoară în greutate din aluminiu
• este adecvată producătorilor de ferestre, uși și multe alte produse din lemn

Axul MF130 poate fi ridicat sau coborât după nevoie. Grație posibilității de înclinare a acestuia de până la 270 grade, o scândură poate fi prelucrată pe fețele inferioare, superioare și laterale la aproape orice unghi. Scândurile pot fi profilate pe toate cele patru laturi, pe rând fiecare, precum și pe capetele scândurii, iar apoi pot fi frezate caneluri în suprafața acesteia – toate acestea cu ajutorul unui singur ax al mașinii MF130, ce poate fi configurat pentru fiecare dintre aceste operații.

Sunt disponibile opționale pentru extinderea posibilităților de lucru ale mașinii MF130, precum masa multidirecțională, care face mai ușoară manevrarea materialului, sau accesoriul pentru fabricarea profilurilor curbate cu diferite raze.

Mașina MF130 este fabricată în Suedia încă din anii 1980. În prezent, aceasta este fabricată tot în Suedia de compania Wood-Mizer, extinzând reputația acesteia de producător global de echipamente care pot converti buștenii în cherestea și produse din lemn complet finisate.

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian