Evenimente Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

Felder Group România vă invită la Atelierul #LEMN.EXPERT în perioada 7-8 iunie 2024

Felder Group România, unul dintre cei mai importanți furnizori de utilaje pentru prelucrarea lemnului, organizează în perioada 7-8 iunie 2024 evenimentul „Atelierul #LEMN.EXPERT”. Cei interesați sunt invitați să testeze în noul Demo Center Felder din București o gamă largă de utilaje Felder, Hammer și Format-4, să discute cu experții companiei și să beneficieze de oferte speciale valabile în perioada evenimentului.

Pe parcursul celor două zile, participanții vor putea vedea la lucru și testa peste 20 de soluții tehnice dintre cele mai performante de la Felder Group, în noul Demo Center de 400 mp. Echipa Felder Group alcătuită din 15 consultanți și tehnicieni Blitz Service va fi la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor și a oferi consultanță personalizată.

Printre utilajele ce vor putea fi testate se numără fierăstrăul industrial de tăiat în pachet FORMAT4 kappa automatic 80.32.32, maşinile de aplicat cant tempora 60.12 e-motion și tempora 60.06, mașina universală de tâmplărie cu 5 operații HAMMER C3 31 Comfort, mașina de găurit multiplu FD 21 Professional și multe altele.

Pe lângă utilajele de mare performanță ale mărcilor Felder, Hammer și Format-4, vizitatorii vor putea testa și peste 500 de scule de mână, accesorii și consumabile.

Dacă aveți nevoie de utilaje dar duceți lipsă de fonduri, Felder Group România pune la dispoziția celor interesați și 4 programe speciale de finanțare, garanții extinse și buy-back, venind în întâmpinarea nevoilor specifice ale producătorilor de mobilă și altor prelucrători de lemn. Echipa extinsă de specialiști în vânzări și suport tehnic va fi prezentă pentru a identifica cele mai bune soluții pentru fiecare client în parte.

Evenimentul se va desfășura vineri 7 iunie între orele 10:00-18:00 și sâmbătă 8 iunie între 10:00-14:00, la noul sediu Felder Demo Center din str. Turnu Măgurele 270D, Clădirea Cavar Center, Corp B, Parter, sector 4, București. Intrarea este gratuită, în baza unei înregistrări prealabile.

Pentru mai multe detalii și înregistrare, accesați pagina evenimentului: https://felder-gruppe.ro/atelierul-lemn-expert

Așteptăm cu interes să vă întâlnim la Atelierul #LEMN.EXPERT!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână