Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

Noi echipamente Wood-Mizer prezentate la LIGNA 2019

La expoziția LIGNA 2019 Wood-Mizer a prezentat o gamă variată de mașini noi capabile să convertească buștenii în scânduri, iar apoi în produse complet finisate

La expoziția LIGNA 2019, Wood-Mizer și-a întărit reputația de producător de top de echipamente atât pentru atelierele mici, cât și pentru procesatorii industriali de lemn. Echipamentele Wood-Mizer oferă fiecărei companii oportunitatea de a obține profit în condiții dificile și competitive de piață, de a găsi nișe noi de piață, în paralel cu economisirea prețioasă a resurselor de lemn și energiei.

Utilaje noi la LIGNA 2019! Mașinile de rindeluit / profilat Wood-Mizer

În cadrul expoziției LIGNA a fost prezentată pentru prima dată o gamă variată de mașini de rindeluit / profilat Wood-Mizer. Mașinile au fost dedicate atelierelor mici și mijlocii și permit deținătorilor să facă un pas în față, prin adăugarea unei operații de profilare în cadrul procesului de conversie a scândurilor în articole din lemn finite.

Gama Wood-Mizer de mașini de rindeluit / profilat prezentată la LIGNA a inclus mașina de îndreptat și rindeluit la grosime MP160 care îndreaptă și rindeluiește în același timp scândurile; Mașina de rindeluit/profilat MP200 capabilă să îndrepte și profileze lemnul pe două laturi dintr-o singură trecere; Mașinile de rindeluit/profilat pe patru laturi extrem de fiabile MP260 și MP360, mașina de profilat multifuncțională cu ax deplasabil pe verticală MF130, cu interval de înclinare de până la 270 grade și circularul de precizie MS300 cu o capacitate mare de debitare și unghi de înclinare a pânzei la 45 grade.  

echipamente wood mizer

Nou la Ligna 2019! Fierăstraiele LX50 și LT15WIDE pentru începători

Alături de bine-cunoscutele fierăstraie profesionale LT70, LT40 și LT15START, Wood-Mizer a prezentat fierăstrăul LX50 de nivel începător și modelul LT15WIDE cu capacitate de procesare bușteni cu diametru de 90cm pentru procesatorii care doresc să înceapă activitatea cu o investiție minimă în echipamente.

Nou la LIGNA 2019! Modelele de circulare de tivit cherestea EA3000 și EG800 multi-lamă

În urmă cu mai mulți ani, compania Wood-Mizer a prezentat noua linie TITAN de echipamente de procesare industrială. În cadrul expoziției LIGNA din acest an, linia TITAN a fost prezentă prin trei modele: fierăstrăul cu bandă lată WB2000, caracterizat prin construcția extrem de rezistentă la condiții grele de lucru, cerințe reduse de întreținere și operare eficientă; circularul de tivit cherestea EA3000, ai cărui senzori îi permit scanarea scândurilor și obținerea unei cantități maxime de cherestea de lățimi diferite; precum și circularul multi-lamă de mare capacitate EG800, o mașină robustă care rectifică marginile scândurilor de până la 100mm grosime la viteze mari. 

echipamente wood mizer

Vizitatorilor LIGNA le-a fost de-asemenea prezentată gama Wood-Mizer de pânze de fierăstrău și cuțite, care a inclus pânzele pentru fierăstraiele multi-lamă, de spintecat, retezat și pânze circulare, cuțite de rindeluit și profilat, precum și pânzele panglică cu bandă îngustă și bandă lată. Cu peste 2000 de articole în stoc, această gama în continuă extindere acoperă orice aplicație și cerință specifică din partea clienților lagată de dimensiuni și profiluri de pânză.

Expoziția LIGNA 2019 a marcat parcursul strategic al companiei Wood-Mizer de a produce echipamente fiabile și de înaltă calitate care convertesc buștenii în scânduri și apoi în produse finite.

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr. 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian