Mașini și Scule Tehnici prelucrare lemn

Soluțiile de retăiere Wood-Mizer

Wood-Mizer deține o gamă completă de soluții de retăiere, disponibilă atât pentru aplicații la nivel de bază, cât și industrial.

Valoarea lemnului recuperat din lătunoaie reprezintă adeseori diferența dintre profit și pierdere.
Acest aspect devine cu atât mai important în domeniul prelucrării industriale a lemnului de mare capacitate, unde oportunitățile de a recupera mai mult, de a procesa mai repede, precis și eficient măresc marja de profit. Dacă un program de recuperare nu poate ține pasul cu volumele care trec prin unitate, iar eficiența și precizia nu corespund, procesul este de multe ori stopat din cauza unui început slab. Depășirea acestor provocări devine posibilă prin combinarea corectă a mașinilor în cadrul liniei de procesare.

soluții de retăiere

Pentru întreprinderile mijlocii, mașinile HR500 și HR700 ușurează creșterea productivității prin retăierea blocurilor în scânduri, în locul procesării buștenilor direct în scânduri pe un fierăstrău. Producătorii pot, de asemenea, să își reducă costurile de achiziție a lemnului masiv prin procurarea de materiale mai groase la prețuri reduse și apoi retăierea acestora la grosimea necesară.

Fierăstraiele panglică de retăiere industriale HR500 și HR700 cu bandă îngustă de la Wood-Mizer oferă soluții de retăiere cu unul sau mai multe capete de tăiere, ce pot procesa până la șase scânduri dintr-o singură trecere. Gama este proiectată pentru a răspunde cerințelor industriei ușoare și medii, unde volumul, acuratețea și viteza devin din ce în ce mai importante pentru realizarea profitului planificat.

soluții de retăiere

Pentru a crește în continuare productivitatea, Wood-Mizer oferă echipamente industriale TITAN care includ fierăstraie panglică destinate atât debitării primare, cât și secundare. Fierăstrăul de retăiere TITAN HR2000 oferă procesatorilor flexibilitatea de a lucra profiluri cu bandă lată pentru productivitate mai mare sau profiluri cu bandă îngustă pentru cei care își doresc un proces mai simplu de întreținere a pânzelor.

soluții de retăiere

Echipamentele TITAN HR4000 și HR6000 se află în gama superioară de echipamente industriale Wood-Mizer. Aceste mașini sunt disponibile în configurații cu unul sau două capete de tăiere, utilizează pânzele cu bandă lată cu lățime de până la 152 mm și pot asigura viteze de avans cuprinse între 60 și 80 m/min, menținând tăieturi precise și recuperare optimă.

soluții de retăiere

soluții de retăiere

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr. 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian