Mașini și Scule

Wood-Mizer lansează circularul industrial de tivit multilamă EG800

Wood-Mizer a lansat un nou circular industrial de tivit TITAN EG800, un utilaj cu adevărat versatil proiectat să ofere o soluție reală pentru fierăstraiele de dimensiuni mici și medii care necesită o procesare mai eficientă a lemnului.

Caracteristicile circularului multilamă Wood-Mizer TITAN EG800:
• Întreținere rapidă și ușoară datorită subansamblelor cu prindere prin bulon.
• Viteză variabilă de avans, de până la 60 m/min.
• Role modulare industriale.

Funcția principală a acestui utilaj robust este de a tivi scândurile debitate de un fierăstrău orizontal de retăiere sau fierăstrău vertical. Utilajul tivește scânduri de până la 40 mm grosime la viteze ridicate, venind în completarea gamei de fierăstraie de retăiere TITAN de la Wood-Mizer. Acesta poate de asemenea să ruleze la viteze mai mici de avans pentru a tivi scânduri cu grosime de până la 100 mm grosime.

Circularul este echipat cu patru pânze circulare în mod standard, dar arborele lat poate fi echipat cu mai multe pânze, în funcție de nevoile clientului. Sistemul de avans automat al circularului vine echipat din fabrică cu un control electronic de viteză de avans variabilă, cuprinsă în intervalul 0 – 60 m/min. Acest sistem este antrenat de un motor de 30kW, sau opțional de motoare de 37kW, 45kW, sau 55kW.

Circularul EG800 poate fi echipat opțional cu lasere pentru a ajuta la alinierea scândurilor.
Indiferent de modul de utilizare, acest utilaj este incredibil de robust și ușor de întreținut. O soluție convenabilă, bună pentru orice fierăstrău!

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr 6, Șura Mică
557270 Jud. Sibiu
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian