Evenimente Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

Felder Demo Center – Experiență completă de prezentare a utilajelor pentru producția de mobilier

Pe 12 aprilie 2024, Revista din Lemn a participat la evenimentul Zilele Porților Deschise organizat de Felder Group România la Felder Demo Center. Evenimentul organizat pe parcursul a două zile, 12 și 13 aprilie 2024, a fost o oportunitate pentru profesioniștii din industria prelucrării lemnului de a vedea de aproape ultimele tehnologii și echipamente pentru producția de mobilier oferite de Felder Group România.

Odată intrați în showroom, am fost întâmpinați de o varietate de utilaje, mașini și scule, aliniate ordonat și pregătite să-și dezvăluie secretele tehnologice. Paul Năstase, Director de Vânzari – Utilaje Industriale si Automatizare al Felder Group România, ne-a fost gazdă și ne-a prezentat echipamentele disponibile în centrul de demonstrații, explicându-ne funcționalitățile și beneficiile fiecăruia în parte. Primele care ne-au întâmpinat au fost utilajele pentru debitarea lemnului, printre acestea, mașinile din gama Hammer, FELDER  și FORMAT 4, recunoscute pentru fiabilitatea și precizia lor în atelierele din România.

 

Paul a subliniat angajamentul Felder pentru inovație și suportul clientului, menționând garanția extinsă de trei ani oferită pentru echipamente, care acoperă componentele electrice, electronice, pneumatice și mecanice. Această politică de garanție subliniază încrederea Felder în calitatea și durabilitatea produselor sale.

Următorul pas a fost prezentarea mașinii Kappa Automatic 80 din gama FORMAT 4, o soluție avansată pentru tăierea precisă a panourilor. Echipamentul este ideal pentru atelierele unde se dorește un grad înalt de automatizare și eficiență.

În plus, Paul a evidențiat diversele mașini de găurit și frezat din gama Format 4, inclusiv Creator Advanced, care oferă soluții integrate pentru producția de mobilier și uși de interior. Aceste mașini sunt esențiale pentru orice fabrică modernă care se concentrează pe producția de serie sau pe comenzi personalizate.

În continuare, în zona mașinilor de aplicat folia pe cant sunt prezentate modele din seriile Format4 Tempora, de la cel complet automatizat, la mașini mai mici pentru ateliere de tâmplărie.

Evenimentul a fost, de asemenea, o ocazie pentru Felder de a-și demonstra angajamentul față de clienți prin parteneriatele strategice, cum este cel cu Festool, oferind soluții complete de la prelucrarea primară la asamblarea și montarea finală a produselor din lemn.

Zilele Porților Deschise la Felder Demo Center au reprezentat nu doar o demonstrație de forță tehnologică, ci și o confirmare a dedicației Felder de a susține industria lemnului prin inovație continuă, prezență cât mai apropiată de parteneri și suport tehnic de excepție. Producătorilor de mobilier li s-a oferit oportunitatea de a examina în mod direct utilajele și echipamente disponibile din portofoliul Felder Group Romania, având ocazia să le testeze și să identifice soluțiile optime pentru nevoile lor specifice de producție. Echipa din showroom a oferit consultanță și îndrumare personalizată în ceea ce privește selecția și integrarea echipamentelor în procesul de producție.

Participarea noastră la acest eveniment și discuțiile cu cei din echipa Felder Group România, ne-au oferit o perspectivă asupra industriei de utilaje pentru prelucrarea lemnului din Europa, precum și despre industria lemnului din România.

Mai jos, video realizat la Felder Demo Center împreună cu Paul Năstase, Director național de vânzări – Felder Group România

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian