Evenimente Forestier

Forest Romania 5 – 7 Septembrie 2019

A 3-a ediţie a expoziţiei FOREST ROMANIA se va desfăşura în perioada 5 – 7 Septembrie (Zizin, jud. Braşov), aducând în atenţia specialiştilor din domeniu subiecte de dezbatere actuale şi propunând ca temă centrală în anul 2019 „Gestionarea durabilă a pădurilor- contribuţie activă la protejarea climei”.

Noul concept de organizare a spaţiului expoziţional – totul într-un singur loc

FOREST ROMANIA oferă posibilităţi variate, atât pentru prezentarea de produse şi servicii în standuri de expunere, cât şi pentru efectuarea de demonstraţii practice, pe suprafeţe generoase, amplasate de-a lungul aleii de vizitare a expoziţiei – toate într-un singur loc.  Organizarea spaţiul expoziţional în anul 2019 ia în considerare sugestiile partenerilor şi expozanţilor din edițiile trecute, zonele dedicate standurilor pentru expunere şi zonele pentru demonstraţiile practice aflându-se pe pajiştea situată la liziera pădurii, într-un cadru care oferă condiţii optime pentru prezentarea într-o manieră profesionistă a modului în care funcţionează produsele prezentate de către participanţi, anunță organizatorii într-un comunicat.

NOU 2019! Premiile pentru Inovaţie PRODUSUL ANULUI 2019

La ediţia acestui an se lansează competiţia PRODUSUL ANULUI 2019, în cadrul căreia sunt premiate inovaţiile ce servesc drept model în domeniul forestier. Comisia formată din experţi neutri va premia produse care întrunesc următoarele criterii: importanţa practică, impactul asupra activităţii firmei şi asupra forţei de muncă, efectele asupra mediului şi asupra consumului de energie.

Evenimente din programul FOREST ROMANIA 2019:

  1. LOGGING ARENA

O atenţie deosebită în cadrul evenimentului este acordată forwarderelor, prezentate pentru prima dată în acţiune, pe un circuit. În acelaşi timp, se vor prezenta maşini şi utilaje pentru recoltare, manipulare şi  transport al lemnului. Firmele producătoare au la FOREST ROMANIA oportunitatea de a face prezentări şi demonstraţii practice direct din standul de prezentare.

  1. Demonstraţii cu instalaţii cu cabluri

În zona special amenajată, companiile din domeniu vor prezenta zilnic către publicul specializat echipamentele de instalaţii cu cabluri, în cadrul unor demonstraţii practice, informând astfel vizitatorii asupra ultimelor noutăţi în acest domeniu.

  1. Demonstraţii practice:
  • Perfect Plant: Metode de împădurire. Strategii privind împădurirea
  • Safe Harvesting: Securitate şi protecţia muncii
  • Road building
  • Wood measurement
  1. Forum, conferinţe, întâlniri cu specialiştii din sector:
  • Drumuri forestiere – Construcţie. Mentenanţă. Cadru legislativ
  • Tendinţe pe piaţa forţei de muncă
  • Lemnul – de la recoltă la produs finit.

 5. NOU 2019: Pavilionul oficial al Germaniei

La editia 2019 este organizata o zona dedicata companiilor germane care doresc sa promoveze produse si servicii inovatoare catre sectorul forestier romanesc. Proiectul „Gestionarea sigură și durabilă a pădurilor prin tehnologie forestieră inovatoare din Germania” este finantat de BUNDESMINISTERIUM FÜR ERNÄHRUNG UND LANDWIRTSCHAFT

  1. NOU 2019: Competiţia STIHL®TIMBERSPORTS®

Spectaculozitate, acţiune şi distracţie antrenantă, toate reunite în cadrul demonstraţiilor STIHL®TIMBERSPORTS®. Vizitatorii pot demonstra într-un cadru sportiv, abilităţile de mânuire a toporului, joagărului şi motoferăstrăului.

Ziua Forestierului sărbătorită la Forest România 2019

 Organizată în fiecare an de către Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR, Ziua Forestierului va avea loc Vineri, 6 septembrie în cadrul Forest România. La eveniment vor fi prezenţi principalii stakeholderi din acest domeniu.

 Informații suplimentare despre Forest Romania 2019 sunt disponibile online: www.forestromania.com.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian