Evenimente Mașini și Scule

Ești pregătit să faci următorul pas pentru afacerea ta?

Răspunsul la această întrebare îl poți afla împreună cu Felder Gruppe România. Următorul pas pentru afacerea ta este numele campaniei pe care Felder Gruppe România a lansat-o în această lună în cadrul BIFE-SIM.

“Scopul principal al acestei campanii este ca oamenii să își definească dezvoltarea. Vrem să îi facem pe ei înșiși să își dea seama care este următorul pas pentru afacerea lor. Au nevoie de oameni sau de un alt utilaj? Au nevoie să reducă pierderile? Ce obiective își propun, ce așteaptă de la o nouă investiție, de la următorul pas de dezvoltare? Credem că această dezvoltare trebuie să aibă niște coordonate foarte bine definite. Trebuie să prioritizezi ceea ce îți dorești. În cazul în care îmi doresc să produc mai repede îmi trebuie anumite specificații. În cazul în care îmi doresc să produc mai flexibil îmi trebuie altceva. Definirea următorului pas nu înseamnă că noi îi învățăm pe partenerii noștri ce să facă. Aceștia vor face ce vor dori să facă de fiecare dată. Important pentru noi este să se deschidă. Așadar, lansăm tema dezvoltării, o punem pe masă și de acolo fiecare va face pasul următor” a declarat Dragoș Mărăcineanu, Felder Gruppe România.

Primul pas pe care Felder Gruppe România îl face în cadrul acestei campanii este să le ofere partenerilor posibilitatea să încerce următorul pas, să îl experimenteze. Pentru aceasta ei pun la dispoziție, gratuit, pentru testare, unor afaceri aflate la nivele diferite de dezvoltare, nu mai puțin de 4 circulare. Fiecare utilaj va ajunge într-un atelier și va fi utilizat gratuit timp de un an de zile. Acum cred că v-am captat atenția!

Cele 4 utilaje sunt:
  • Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă Hammer K4 perform, dedicat celor la început de drum;

urmatorul pas pentru afacerea ta Felder Gruppe Romania

  • Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă Felder K 700 S, dedicat firmelor mici și mijlocii;

urmatorul pas pentru afacerea ta Felder Gruppe Romania

  • Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă Format-4 kappa 550 e-motion, dedicat producătorilor cu regim de lucru intensiv;

urmatorul pas pentru afacerea ta Felder Gruppe Romania

  • Agregat industrial pentru formatizare în pachet Format-4 kappa automatic 80.32.32, dedicat firmelor mijlocii și mari.

urmatorul pas pentru afacerea ta Felder Gruppe Romania

Circularele cu masă mobilă sunt configurate pentru prelucrare universală, deci puteți tăia cu ele și PAL/MDF și lemn, iar circularul pentru tăiat în pachet are configurație pentru PAL. Utilajele din această campanie vor fi construite în 2020, în Austria și Germania, deci vor fi nou-nouțe când vor ajunge la tine în atelier sau în fabrică. Pe pagina web a campaniei lansate de Felder vei descoperi configurațiile complete ale circularelor și poți să vezi care se potrivește tipului tău de producție.

Felder Gruppe România nu-ți oferă doar circularele spre folosire, ci un pachet întreg de servicii care cuprinde asistență tehnică completă prin Blitz Service, training operatori, dar și echipamentele auxiliare pentru funcționarea acestora, precum exhaustarea. Deci, vei avea o soluție la cheie cu care să începi să lucrezi din prima zi. Tot la ei pe website găsești toate detaliile despre acest aspect.

Cum funcționează campania și cum poți fi tu beneficiarul ei?

Timp de un an, din septembrie 2019 până în septembrie 2020, cei care doresc să primească în folosință unul dintre utilaje se pot înscrie în această campanie pe pagina dedicată evenimentului. La BIFE-SIM 2020 vor fi trași la sorți câștigătorii, adică cei care vor putea folosi gratuit un an de zile circularele.

Pentru a fi eligibil și a putea fi unul dintre câștigători trebuie să îndeplinești unele condiții. Ca pentru orice investiție pe care o faci, trebuie să te asiguri că vei putea exploata circularul în condiții optime, atât pentru funcționarea corectă a circularului, cât și pentru o exploatare eficientă, astfel încât acesta să te ajute realmente la îmbunătățirea producției. Condițiile pe care Felder Gruppe România le pune, pentru fiecare utilaj în parte, sunt următoarele:

  • Hammer K4 perform: trebuie să ai cel puțin 1 angajat, spațiu minim de 50 mp și să fi avut anterior scule de mână;
  • Felder K 700 S: trebuie să ai cel puțin 3 angajați, spațiu minim de 100 mp și să folosești 1 circular Felder sau non-Felder de cel puțin 3 ani;
  • Format-4 kappa 550 e-motion: trebuie să ai cel puțin 5 angajați, spațiu minim de 250 mp, să folosești 1 circular Felder sau non-Felder de cel puțin 5 ani, 1 mașină de frezat normală sau 1 mașină de aplicarea cantului;
  • Format-4 kappa automatic 80.32.32: trebuie să ai cel puțin 5 angajați, spațiu minim de 400 mp, să folosești 2 circulare Felder sau non-Felder de cel puțin 5 ani și 1 mașină de aplicarea cantului.

Dacă ai mai multe întrebări despre campanie, cei de la Felder Gruppe au răspuns pe pagina campaniei la majoritatea întrebărilor legate de aceasta. Tot acolo se fac și înscrierile.

Următorul pas pentru afacerea ta este să te înscrii.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian