Evenimente

WoodMatic vă așteaptă în perioada 23-26 septembrie la BIFE-SIM 2021 cu o gamă largă de utilaje și demonstrații live

Respectând normele sanitare în vigoare, BIFE SIM 2021 forțează revenirea la normalitate cu o ediție care se va desfășura în pavilionul B2 și în spațiile exterioare de la Romexpo București. Târgul va avea loc în perioada 23-26 septembrie, va fi o ediție cu vânzare, iar accesul vizitatorilor va fi gratuit. La această ediție și-a anunțat participarea și WoodMatic, distribuitor pe piața românească a utilajelor marca WDMAX. Echipamente esențiale pentru producția de mobilier vor fi expuse în standul amenajat pe o suprafață de 180 m² în pavilionul B2. Vizitatorii interesați vor putea asista la demonstrații live, iar dacă utilajul este ceea ce își doresc, îl vor putea achiziționa pe loc.

WDMAX, marcă KDT Machinery

Brand al grupului KDT Machinery dezvoltat pentru piețele emergente, WDMAX produce echipamente pentru debitarea panourilor, căntuirea, frezarea și găurirea lor simplă și multiplă. Utilajele sunt asistate de calculator, intuitive și ușor de manevrat, iar raportul calitate/preț este unul foarte bun. Portofoliul firmei cuprinde și echipamente sub marcă proprie, CNC-urile WoodMatic cu funcția nesting sau presele industriale de înfoliat putând fi văzute în showroom-ul firmei din Comănești.

KDT Machinery, nume de referință pe piața de utilaje, este un foarte cunoscut producător asiatic de echipamente pentru industria lemnului, cu capacități de producție și centre de cercetare-dezvoltare în China și în Europa. Datorită cererii tot mai mare de utilaje pentru fabricarea mobilierului, compania a crescut de curând capacitatea de producție cu 50% construind o nouă fabrică pe o suprafață de 65000 m². Construcția face parte dintr-un plan de investiții pe termen lung care urmărește specializarea avansată a fiecărei capacități de producție care să permită inovarea și introducerea celor mai moderne și inteligente tehnologii.

Utilaje ce vor fi expuse în standul WoodMatic

WoodMatic își dorește să ofere producătorilor români “accesul la tehnologie înaltă printr-o politica de prețuri extrem de accesibilă.” Abordează soluții pentru fabricile mari de mobilier din PAL sau MDF cu dorința de a contribui la automatizarea liniilor de producție, de a configura fabrici cât mai moderne. Oferă în egală măsură soluții pentru creșterea productivității atelierelor și fabricilor de mici dimensiuni.

Mai jos veți descoperi câteva dintre utilajele pe care le veți putea vedea în standul WoodMatic la BIFE SIM 2021. Echipa tehnică prezentă în stand va răspunde întrebărilor și va face demonstrații live pe utilaje pentru cei interesați.

Circularul cu masă mobilă WDX-132PV. Cel mai performant model al seriei, dotat cu sistem de etichetare și optimizarea tăierii. Circularul are panou de comandă la privirea operatorului, interfață intuitivă și funcție de autodiagnosticare. Masa mobilă de 3200×430 mm este din profil multicameral din aluminiu ce garantează o rezistență ridicată. Circularele WDMAX sunt echipate cu sistem de culisare cu role și disc de tăiere Leitz.

circular wdmax wd-132pv woodmatic

Circularul de formatizat în pachet WDX-832C debitează panouri de PAL, MDF, placaj sau plastic. Unitatea de taiere se deplasează cu ajutorul unui servomotor pe sistemul pinion și cremalieră, viteza de deplasare fiind de 85m/min la o viteză de tăiere de până la 100m/min. Unitatea detectează dimensiunea pachetului, eliminând timpii morți. Masa este dotată cu perne de aer, iar cele 8 cleme de prindere sunt protejate cu manșoane de cauciuc pentru a evita zgârierea pieselor. Dimensiunea minimă de tăiere este de 34×35 mm, iar cea maximă de 3100×3200 mm cu înălțimea de 90 mm. Opțional utilajul poate fi dotat cu Opti-cut, soft ce optimizează tăierile, etichetează elementele și diagnostichează erorile.

circular formatizare pachet wdmax wdx-832

Mașinile din seria WD-323 aplică cant pe panouri din PAL și MDF cu dimensiunea minimă de 120×80 mm și grosimea cuprinsă între 10 și 60 mm. WD-323 are cinci grupuri de lucru: adezivare și presare, tăiere la capete, frezare, țicling și polișare. Este dotată cu sistem pneumatic de blocare a alimentarii, iluminarea cabinei și masă suplimentară de 600 mm. Rezervorul de adeziv este acoperit cu teflon, curățarea făcându-se foarte ușor. WD-323JS are în plus două grupuri de lucru: grup de prefrezare pentru îmbunătățirea calității căntuirii și grup de țicling de suprafață.

Masina de aplicat cant WD-323 WDMAX
Masina de aplicat cant WD-323JS WDMAX

DN-612MHS este un CNC de găurire și frezare de mare precizie, eficient, sigur și robust. Gamă cuprinde modele diferențiate prin dimensiunea panourilor prelucrate, numărul burghielor sau putere. Unitatea de frezare face prelucrări drepte și curbe. Grupurile de găurire, situate în partea de sus și de jos a utilajului, permit găurirea pe toate cele 6 laturi ale panourilor, cu viteza maximă pe cele 3 axe de 130/75/30 m/min. Distanța minimă de găurire este de 160 mm între găurile verticale și 224 mm, între cele orizontale. Clemele de prindere au sistem automat pentru determinarea grosimii piesei. Masa de lucru este echipată cu pernă de aer ce previne zgârierea pieselor.

CNC gaurire wdmax

DN-2710DE este un CNC de frezare și găurire cu masă nesting, de mare viteză, ce prelucrează panouri de PAL, MDF, placaj, lemn masiv din specii moi sau dure, plastic și materiale compozite. Poate fi folosit în ateliere sau fabrici de mare capacitate unde poate fi integrat în linii automate de fabricație. Este controlat de un sistem fiabil, intuitiv și precis marca Delta (Taiwan). În configurația de bază are sistem de exhaustare performant care îndepărtează așchiile din zona de prelucrare, crescând semnificativ calitatea prelucrării și durata de viață a sculelor.

CNC frezare wdmax

WoodMatic te așteaptă la BIFE SIM 2021, stand 166, în perioada 23-26 septembrie, cu „utilaje de ultimă generație și oferte imbatabile care te vor face să vrei să pleci cu ele acasă”. Așa ne-au spus!

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian