Forestier

Wood-Mizer lansează fierăstrăul LX50START pentru debitarea buștenilor în mod economic

Wood-Mizer a proiectat fierăstrăul LX50START pentru întreprinderile mici și operatorii care trebuie să producă scânduri rapid și ieftin. Acest fierăstrău simplu și eficient se va potrivi perfect pentru proprietarii de ferme, gospodării rurale, terenuri private și locuri din apropierea parcurilor și pădurilor. Pe lângă acestea, este un utilaj indispensabil pentru fiecare entuziast care vrea să-și înceapă aventura de prelucrare a lemnului.

Fierăstrăul LX50START este al doilea model din gama LX50 de mașini compacte și economice Wood-Mizer, care, împreună cu LX50CLASSIC, reprezintă o alegere perfectă pentru proprietarii de ferme, păduri și pentru toți utilizatorii care debitează periodic bușteni și produc cherestea pe cont propriu.

Toate fierăstraiele din gama LX dispun de un sistem de avans al capului de tăiere pe două laturi, ceea ce asigură stabilitate și precizie sporite în timpul tăierii. LX50START poate debita bușteni cu un diametru maxim de 60 cm și poate produce scânduri sau grinzi de 40 cm lățime.

Capul fierăstrăului LX50START este echipat cu un sistem manual de avans cu deplasare sus/jos și înainte/înapoi, ceea ce permite o operare stabilă și intuitivă. Sistemul de curățare a pânzei de fierăstrău menține curată pânza, volanta și rolele de ghidare, îndepărtând eficient rumegușul, rășina sau coaja lemnului prelucrat. Mecanismul de tensionare a pânzei și brațul de ghidare al acesteia reduc vibrațiile și asigură o precizie ridicată de tăiere.

Cadrul fierăstrăului LX50START este fabricat din oțel de înaltă calitate, iar în versiunea standard, patul este format din trei segmente cu o lungime totală de 3,2 m. Patul poate fi extins cu mai multe segmente (fiecare de 1,33 m lungime) pentru debitarea buștenilor mai lungi. Patul standard de tip S3 are prevăzute două suporturi laterale robuste și o clemă centrală pentru fixarea buștenilor, dar poate fi echipat opțional cu un set de picioare reglabile de echilibrare a patului. Unele accesorii utile de prelucrare pentru modelul LX50START includ un cârlig pentru încărcarea și întoarcerea buștenilor pe patul fierăstrăului și o pană conică pentru fixarea buștenilor neuniformi.

Wood-Mizer este un producător global de fierăstraie și mașini de prelucrarea lemnului, cu o conștientizare puternică a problemelor ecologice și de mediu. Toate fierăstraiele Wood-Mizer folosesc o pânză panglică ultra-subțire pentru a crește randamentul obținut din fiecare buștean și pentru a reduce producția de rumeguș. Modelul LX50START folosește o pânză de 1 mm grosime și 32 mm lățime care necesită putere minimă din partea motorului, consum redus de combustibil sau energie electrică. LX50START poate fi echipat cu un motor electric de 4 kW sau un motor pe benzină de 7 CP sau 14 CP.

LX50START este disponibil în magazinul online Wood-Mizer și prin reprezentantul local de vânzări. Este livrat pe un singur palet de 160 x 65 x 100 cm, iar asamblarea simplă vă permite să începeți debitarea lemnoasă în aceeași zi. Toate manualele și clipurile video de instrucțiuni necesare sunt disponibile online. Produsul este fabricat în UE și este comercializat cu garanție de 2 ani.

Mai multe informații despre LX50START – pe această pagină.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Șura Mică 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian