Forestier

Wood-Mizer adaugă opțiunea WIDE la fierăstrăul panglică mobil LT15CLASSIC

Gama de succes LT15, de fierăstraie panglică fiabile și compacte, se extinde odată cu lansarea modelului LT15CLASSIC WIDE Mobile, care combină caracteristicile fierăstrăului LT15 mobil cu un cap de tăiere mai lat. „Modelul LT15CLASSIC WIDE Mobile reprezintă o opțiune atractivă pentru companiile și operatorii care trebuie să debiteze bușteni mari în atelierele lor. Acest fierăstrău panglică mobil cu cap lat a fost construit pe baza unor proiecte tehnice fiabile și dovedite de la modelele LT15 consacrate, care au câștigat recunoașterea mondială în rândul utilizatorilor”, afirmă Hubert Powietrzyński, director de vânzări Wood-Mizer.

LT15CLASSIC WIDE Mobile dispune de un șasiu portabil pentru a fi transportat în orice loc doriți, care vă permite să începeți imediat prelucrarea lemnului. Pentru a începe lucrul cu fierăstrăul, utilizatorul trebuie doar să îndepărteze aripile, să deblocheze protecția care fixează capul de fierăstrău în timpul transportului și să echilibreze patul fierăstrăului la sol.

Designul șasiului se bazează pe patul de tip S3, format din 3 segmente, fiecare cu lungimea de 1,95 m. Patul fierăstrăului este echipat cu șase suporturi laterale standard și trei cleme manuale pentru fixarea bușteanului. Configurația standard a patului fierăstrăului panglică mobil LT15CLASSIC WIDE vă permite să debitați bușteni de maximum 5,2 m lungime. Pentru o încărcare mai eficientă a buștenilor, fierăstrăul poate fi echipat cu un set de rampe de încărcare cu troliu manual. O pană standard pentru bușteni permite echilibrarea și poziționarea eficientă a oricărui buștean conic.

O altă caracteristică esențială a fierăstrăului panglică LT15CLASSIC WIDE Mobile o reprezintă capul de tăiere mai lat care permite debitarea buștenilor cu un diametru maxim de 90 cm, făcând, astfel, din acest model, fierăstrăul cu cea mai mare capacitate de debitare din întreaga gamă LT15. Distanța dintre rolele pânzei a crescut la 88 cm, ceea ce permite debitarea prismelor cu o lățime maximă de 82 cm și grosimea scândurii de 27 cm. Un cap de tăiere reproiectat pentru a debita bușteni mai mari necesită pânze de fierăstrău lungi de 4470 mm, angrenate de volante standard de 483 mm.

O prelucrare a lemnului inteligentă și rapidă este posibilă cu unitățile de alimentare eficiente și compacte – motorul electric de 11 kW sau motorul pe benzină de 25 CP.

Fierăstrăul mobil LT15CLASSIC WIDE este acum disponibil pe câteva piețe și este oferit cu o garanție de 2 ani din partea Wood-Mizer. Contactați reprezentantul local Wood-Mizer pentru mai multe informații și comenzi.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

 

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian