Forestier

Am fost la lansarea oficială a filmului documentar „Drumul lemnului. Muzica lemnului”, produs de ASFOR

Pe 14 decembrie, în prezența jurnaliștilor, a fost lansat oficial filmul documentar „Drumul lemnului. Muzica lemnului”. Este al doilea film documentar din seria „Drumul lemnului”, produsă ASFOR.

Filmul este dedicat celor care  dau viață lemnului. Un film documentar care descrie importanța lemnului și nenumăratele sale utilizări. După o incursiune într-o fabrică în care se produc plăci de lemn – Kronospan din Brașov, filmul prezintă două embleme ale orașului Reghin: atelierele maestrului lutier Vasile Gliga și fabrica de instrumente muzicale HORA SA. Orașul Reghin este un reper pe harta lumii muzicale. Viori, viole, violoncele, contrabași sau chitare fabricate la Reghin se regăsesc pe toate marile scene ale lumii.

ASFOR promovează managementul sustenabil și profesionist al pădurii, exploatarea corectă a resurselor forestiere și valorificarea superioară a lemnului. Lemnul este o resursă importantă, pe care România o are din plin. În această perioadă în care, la nivel global, sunt redescoperite avantajele folosirii lemnului – de la clădirile înalte din lemn la microcipuri – țara noastră poate arde etape din perspectiva dezvoltării economice și a reducerii amprentei de carbon.

ASFOR dorește să prezinte corect și echilibrat complexitatea relației dintre om, pădure și lemn. Dincolo de toate asperitățile apărute între oameni, funcțiile pădurii sunt aceleași: socială, economică și de mediu. Iar sarcina profesioniștilor din sector este să asigure acest echilibru.”

Anul trecut, ASFOR a lansat documentarul „Drumul lemnului”, de la sămânță, până la o serie de produse finite: https://www.youtube.com/watch?v=v9a0wu_LG5w&t=1073s.

Noul film documentar – „Drumul lemnului. Muzica lemnului” – poate fi urmărit mai jos.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian