Business Evenimente

24Wood este noul reprezentant Schuko în România

În cadrul unui anunț recent la Holz-Handwerk 2024, 24Wood a fost prezentată ca noul reprezentant al Schuko în România. Această colaborare marchează începutul unei noi etape pentru 24Wood, oferind acum acces direct la soluțiile avansate de filtrare ale Schuko pentru aer curat în companii.

Katharina Seiler, de la 24 WOOD și Peter Miller, reprezentant Schuko, au subliniat importanța acestui nou parteneriat. Schuko, recunoscută la nivel global pentru producția de sisteme de filtrare inovatoare, și-a consolidat astfel prezența pe piața românească, oferind companiilor locale acces la tehnologie de vârf pentru un mediu de lucru mai sănătos.

Soluții pentru un aer curat

Prin gama sa diversă de sisteme de filtrare, Schuko promite să asigure un aer curat și sănătos în spațiile de lucru, contribuind la bunăstarea angajaților. Portofoliul Schuko acoperă nevoi variate, de la sisteme compacte pentru afaceri de dimensiuni medii până la soluții de mare capacitate pentru industria mobilei, toate proiectate să funcționeze eficient în regim de lucru continuu.

Avantajele colaborării cu 24Wood

Cu 24Wood ca partener local, clienții Schuko din România beneficiază de un suport extins:

  • Piese de schimb și Servicii: Accesul facil la piese de schimb și servicii pentru echipamentele Schuko, asigurând o întreținere eficientă și prelungind durata de viață a investițiilor.
  • Consultanță pentru finanțare: Pentru noii clienți interesați să acceseze fonduri europene pentru achiziționarea echipamentelor Schuko, 24Wood oferă consultanță și asistență în procesul de aplicare, facilitând achiziția de soluții tehnologice avansate.

Un viitor sustenabil pentru industria de prelucrare a lemnului

Parteneriatul dintre 24Wood și Schuko nu reprezintă doar o oportunitate de afaceri, ci și un pas înainte către o industrie mai curată și mai sustenabilă. Prin accesul facil la tehnologii care promovează un mediu de lucru sănătos, companiile românești pot acum să își alinieze operațiunile cu cele mai înalte standarde internaționale în materie de sustenabilitate și siguranță la locul de muncă.

Vezi declarațiile reprezentanților celor două companii – Kathariana Seiler (24 WOOD) și Peter Miller (Schuko) – pentru Revista din Lemn

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian