Evenimente

Comunitatea #BifeSim2024 te așteaptă

Romexpo invită expozanții să se alăture comunității #BifeSim2024, în perioada 19-22 septembrie 2024, la BIFE-SIM 2024.

Evenimentul se va desfășura în pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo, iar Romexpo își propune, alături de Asociația Producătorilor de Mobilă din România – partener al evenimentului, să ofere un cadru propice pentru networking și schimbul de idei între profesioniștii din industria mobilei. Expozanții vor avea ocazia să își prezinte gama diversificată de produse, contribuind astfel la consolidarea și dezvoltarea continuă a reputației industriei românești de mobilă.

BIFE-SIM 2024 se adresează unui public variat, reunind producători de mobilă, furnizori de echipamente, accesorii și obiecte de decor, arhitecți, designeri, retaileri, reprezentanți ai sectorului HoReCa și cumpărători finali. Participanții vor avea ocazia să descopere cele mai recente tendințe, inovații și tehnologii din sectorul mobilei, atât la nivel național, cât și internațional.

Organizatorii îi invită pe toți cei interesați să se alăture comunității #BifeSim2024, unde vor avea ocazia să se conecteze cu colegii din industrie, să descopere proiecte inovatoare și să se inspire reciproc în căutarea excelenței în acest sector.

Pentru informații suplimentare despre noul concept al evenimentului, cei interesați sunt rugați să contacteze Romexpo la adresa de e-mail romexpo@romexpo.ro sau Asociația Producătorilor de Mobilă din România la apmr@industriamobilei.ro.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână