Evenimente

Imm Cologne 2025 revine cu formate noi

Imm Cologne, unul dintre cele mai mari târguri de mobilă și design interior din lume, se va desfășura între 12 și 16 ianuarie 2025 la Koelnmesse, în Köln, Germania. Organizatorii au anunțat recent încheierea perioadei de rezervare timpurie și disponibilitatea rezervărilor în condiții standard pentru companiile care doresc să participe ca expozanți.

Bernd Sanden, directorul imm cologne, a declarat: „Anul trecut, am dezvoltat o temă care se potrivește perfect vremurilor în care trăim cu conceptul nostru Connecting Communities. Vom da viață acestei teme centrale printr-o abordare inteligentă și inovativă care se concentrează pe conținut relevant și oferte noi – acest lucru este esențial în planurile noastre.”

Pentru ediția din 2025, Koelnmesse a pregătit o serie de noi formate expoziționale, menite să ofere opțiuni potrivite pentru toate tipurile de expozanți, de la startup-uri inovatoare până la companii cu tradiție. Pe lângă standurile clasice, vor fi disponibile și concepte noi, cum ar fi Interior Platforms (standuri complete, orientate către design, disponibile ca pachete all-inclusive) și Pure Galleries (un format dedicat companiilor premium de design interior).

Dick Spierenburg, directorul creativ al imm cologne, a adăugat: „În acest an, am stabilit un format inovator de târg cu The Circles. Este un concept în care credem cu adevărat și vom continua în această nouă direcție pe care am pornit. Avem surprize pregătite în mai multe zone și vom da un impuls suplimentar dialogului dintre profesioniștii din industrie pentru a-l consolida și mai mult.”

Un accent deosebit va fi pus pe tema „Connecting Communities”, lansată la ediția precedentă, care își propune să faciliteze interacțiunea și networking-ul între profesioniștii din industrie. În acest scop, vor fi organizate evenimente speciale, cum ar fi The Circles – instalații de design inspiraționale, discuții și zone de catering care încurajează schimbul de idei și abordarea unor teme actuale, precum sustenabilitatea și circularitatea.

De asemenea, în cadrul imm cologne 2025 va avea loc un summit comun al asociațiilor profesionale din industria mobilei din Germania (VDM și BVDM), în colaborare cu Koelnmesse, pentru a discuta despre starea actuală a sectorului.

Organizatorii estimează că, la fel ca în anii precedenți, expozanți din peste 35 de țări, cu o prezență puternică din Germania și Danemarca, vor prezenta cele mai noi produse și inovații în materie de design interior la imm cologne 2025.

„Produsele și inovațiile din industrie vor fi din nou vedetele imm cologne în 2025. Și abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul!”, a concluzionat Bernd Sanden.

Pentru vizitatorii profesioniști, imm cologne 2025 reprezintă o oportunitate excelentă de a descoperi tendințele și inovațiile care vor defini industria în următorii ani, de a interacționa cu comunitatea internațională de design și de a stabili noi contacte de afaceri.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână