Business

Creșterea producției de paleți din România influențează pozitiv rezultatele EPAL

epal
Într-un comunicat de presă emis săptămâna trecută la Düsseldorf/Germania, Asociația Europeană a Producătorilor de Paleți (EPAL) a raportat pentru 2015 o creștere cu aproape 11% a producției de paleți, comparativ cu anul 2014. Conform comunicatului, această creștere a depășit toate așteptările. Un total de 73,6 milioane paleți au fost produși la nivel mondial anul trecut. Cei 23,9 milioane paleți recondiționați în 2015, față de 22,4 milioane în anul 2014, sunt deasemenea în ușoară creștere.

„Acest rezultat excepțional a fost realizat datorită unei remarcabile munci în echipă a tuturor celor 15 Comitete Naționale, a celor 3 reprezentanțe EPAL și a managerilor de zonă. Sunt foarte mândru de dezvoltarea pozitivă a EPAL”, a declarat Martin Leibrandt, CEO la EPAL.

În Europa, rezultatele pozitive EPAL au fost influențate de creșterea producției de paleți din Belgia, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, România și Ucraina.

În Asia, EPAL a înregistrat creșteri de producție în China și Coreea de Sud.

Asociația Europeană a Producătorilor de Paleți (EPAL) a fost fondată în 1991 ca o asociație de apărare a intereselor producătorilor și a celor care recondiționează paleți și box-paleți EPAL/EUR. Este acum reprezentată în mai mult de 30 de țări de către 15 Comitete Naționale care au ca sarcină implementarea obiectivelor EPAL la nivel național. În calitate de asociație înregistrată,  EPAL nu urmărește nici un interes comercial și ia toate deciziile în interesul industriei și a partenerilor ei.

Conform website-ului EPAL, sunt 13 membri înregistrați din România printre care MIKIM S.R.L, DDCA Romania SRL, S.C. Nova Artis S.R.L., S. C. Transilvania General Import – Export S.R.L., SC EHI SRL, S. C. BREK ROM S.R.L., Kaufland Romania SCS, SC Rom Grup Development SRL, S.C. BRELA INT S.R.L. și SC PROIECT PERSONAL LEASING SRL.

Sursa: EPAL

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian