Business

Abonează-te la Revista din Lemn!

În 2018 Revista din Lemn va avea două ediții tipărite, în martie și în septembrie. Semnalele pe care le-am primit de la voi ne-au arătat că apariția revistei a fost o decizie bună, a fost foarte bine primită. Noi ne bucurăm că am reușit să aducem/adăugăm valoare pe această piață, să creăm un conținut care să vă ajute și să vă inspire. De acum înainte avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face din Revista din Lemn o apariție constantă în varianta printată. Așadar, dacă ai nevoie de o revistă de calitate în atelierul sau biblioteca ta,

abonează-te la Revista din Lemn.

Abonamentul a fost pus în vânzare la noi în site

Abonamentul îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face prin transfer bancar sau cash la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta. Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi ediția din martie 2018 împreună cu factura aferentă abonamentului. Dacă ai optat pentru plata cash la livrare te rugăm să faci plata la livrarea numarului din  martie 2018. Ediția din septembrie 2018 a revistei o vei primi, la fel ca și ediția anterioară, acasă sau la adresa pe care o vei menționa în comandă. Este foarte simplu.

Conținutul va fi diferit de online

Articolele din revista tipărită vor fi diferite de cele postate în online pe revistadinlemn.ro. Din fericire subiectele sunt foarte multe și ne dau astfel posibilitatea unui conținut divers. Considerăm că este datoria noastră să oferim conținut dedicat celor care vor să ne susțină în acest proiect. Accesul la informațiile din revistadinlemn.ro este și va rămâne gratuit. Vei putea oricând să accesezi informațiile din online. Desigur, prin abonarea la revista tipărită ne vei încuraja să continuăm munca începută și îți mulțumim.

Revista se adresează celor care iubesc lemnul

Suntem întrebați de multe ori cui se adresează Revista din Lemn. Companiilor, persoanelor? Revista din Lemn este scrisă pentru cei ce iubesc lemnul. Acoperă nevoia de informații, idei, soluții, produse necesare în lucrul cu lemnul. Fie că sunteți implicați în viața unor companii din domeniu, fie că sunteți doar pasionați de această minune a naturii, vrem ca toți să găsiți informații valoroase în revistă, să adăugăm valoare informațiilor pe care deja le aveți. De asemenea, cei care  caută informații de calitate despre cei mai apreciați tâmplari și profesioniști din domeniul lemnului, vrem să îi avem pe toți printre cititori. Pe lîngă tehnici pe care cei mai profesioniști dintre ei le folosesc, în revistă vei vedea și o parte dintre lucrările care i-au făcut cunoscuți.

Ajută-ne să ducem mai departe Revista din Lemn. ABONEAZĂ-TE AICI!

 

 

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

5 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Buna ziua,

   Avem o mica intarziere la acest număr.
   Numarul mare de abonamente ne-a creat câteva probleme de logistică.
   Revistele vor ajunge la toți abonații până la jumătatea lunii aprilie.
   Ne cerem scuze pentru întârziere și vă mulțumim pentru înțelegere.

  • Bună ziua,
   A fost suspendată apariția revistei tipărite în ultimii 2 ani.
   Vom reîncepe tipărirea ei de la anul, din 2023.
   Va avea 4 numere/an, martie, iunie, septembrie și decembrie.
   Deocamdată nu am stabilit prețul revistei sau valoarea abonamentului.
   La începutul anului 2023 vom publica mai multe detalii.
   Vă puteți abona între timp la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile.
   Vă mulțumim.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian